Ιππικό Πάρκο Πρέβεζας

Ιππασία

Ηπειρωτική Ριβιέρα και κοντινές περιοχές Πρέβεζα Ιππικό Πάρκο Πρέβεζας
Άγγελος Στύλος Γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά
Γράψτε μας την κριτική σας

Μαθήματα ιππασίας για παιδιά και ενήλικες, Θεραπευτική ιππασία και Ιπποθεραπεία

Περισσότερα

Σε ενα κτήμα 10 στρεμμάτων έχουμε δημιουργήσει τους απαραίτητους χώρους για την ευζωία και την ασφάλεια των αλόγων μας. Τα άλογα μας έχουν την ευκαιρία να περνούν μεγάλο διάστημα της ημέρας ελεύθερα και σε συνδυασμό με την περιποίηση και την γενικότερη φροντίδα τους δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για μια αρμονική συνεργασία με τον άνθρωπο. Ο υπεύθυνος του Ιππικού Πάρκου , κος Άγγελος Στύλος είναι πιστοποιημένος προπονητής από τη διεθνή ομοσπονδία ιππασίας (FEI Level 1 coach) , ενώ σαν φυσικοθεραπευτής έχει ειδικευθεί στην ιπποθεραπεία και τη θεραπευτική ιππασία.

Τι παρέχουμε

-Μαθήματα ιππασίας για παιδιά και ενήλικες. Περιλαμβάνουν ιπποκομία ,θεωρητικές γνώσεις για την φροντίδα του αλόγου και ιππική εκπαίδευση. Η διάρκεια των μαθημάτων είναι 30’ ή 50’.

-Θεραπευτική ιππασία και ιπποθεραπεία. Η δίαρκεια κάθε συνεδρίας είναι 30’.Απευθύνεται σε άτομα με νοητικά και κινητικά προβλήματα, με στόχο τη βελτίωση της υγείας και της ζωής τους , χρησιμοποιώντας σαν θεραπευτικό μέσο το άλογο. Ενδεικτικά τα οφέλη μπορεί να είναι βελτίωση της ισορροπίας, προώθηση ή βελτίωση της βάδισης, ομαλοποίηση μυικού τόνου, κοινωνικοποίηση, βελτίωση προσοχής και επικοινωνίας κ.α.

-Περίπατοι

Απευθύνονται σε παιδιά και ενήλικες χωρίς να προαπαιτείται κάποια εμπειρία ή εκπαίδευση. Για τα μικρότερα παιδιά οι περίπατοι πραγματοποιούνται μέσα στο στίβο,ενώ για μεγαλύτερα παιδιά και ενήλικες υπάρχει η δυνατότητα διαδρομών στη φύση, φτάνοντας μέχρι τη θάλασσα.

Γενικά

Δραστηριότητα: Ιππασία
Duration: 0.30-0.50 ώρες

Χάρτης

  Διεύθυνση

Νεοχώρι (οικισμός πυροσβεστών), Τ.Κ 48100, Πρέβεζα, Ελλάδα

Πρόσβαση

- Χρειάζεται αυτοκίνητο ή μοτοσυκλέτα

Η περιοχή

Το ιππικό πάρκο βρίσκεται στην Πρέβεζα ,πριν το Νεοχώρι, στην περιοχή Ταράνα

Reviews
Θέλω να ενημερωθώ με email όταν η κριτική μπεί στο site