Σπιτικό

Ζαχαροπλαστεία

Ηπειρωτική Ριβιέρα και κοντινές περιοχές Πρέβεζα Σπιτικό

Το ‘’Σπιτικό’’ είναι ένα εργαστήριο ζαχαροπλαστικής, που ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στην Πρέβεζα ο Σταύρος Πανταζής πριν από 35 χρόνια και μέχρι σήμερα λειτουργεί ακατάπαυστα, προσφέροντας ποιοτικά γλυκά.

Περισσότερα

Καλώς ήλθατε στο “Σπιτικό” όπου για πολλά χρόνια δημιουργούμεμε πολύ μεράκι, προσωπική φροντίδα και πολύ υψηλά στάνταρ ποιότητας και υγειινής, γλυκές μοναδικές γεύσεις για όλες τις περιστάσεις. Σας καλωσορίζουμε λοιπόν, και σας παρακαλούμε να απολαύσετε τα προϊόντα του εργαστηρίου ζαχαροπλαστικής "Σπιτικό", μέσα απο "γλυκές" εικόνες γεμάτες αρώματα και γεύσεις. 

Κύριο μέλημα είναι πάντα η δημιουργία ποιοτικών προϊόντων και η άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών.

Χρησιμοποιώντας πάντα αγνά υλικά και βάζοντας όλο το μεράκι και την αγάπη που έχουμε για την ζαχαροπλαστική δημιουργούμε γλυκές και μοναδικές γεύσεις έχοντας θέσει υψηλά στάνταρ υγιεινής και ποιότητας φροστίζουμε όλα τα προϊόντα μας να είναι πάντα φρέσκα, συνυφασμένα με την γεύση, την ποιότητα και την ελκυστική παρουσίαση ώστε να σας προδιαθέτουμε να τα δοκιμάσετε.

Προϊόντα και υπηρεσίες, για κοινωνικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις, για κοινωνικές και επαγγελματικές περιστάσεις, αλλά και για δική σας προσωπική ευχαρίστηση. Σας καλωσορίζουμε λοιπόν, και σας παρακαλούμε να απολαύσετε τα προϊόντα του εργαστηρίου ζαχαροπλαστικής "Σπιτικό", μέσα απο "γλυκές" εικόνες γεμάτες αρώματα και γεύσεις.

ΕΊΔΟΣ ΚΟΥΖΊΝΑΣ
  • Γλυκά & παγωτά
Χάρτης

  Διεύθυνση

Παναγή Τσαλδάρη 66, T.K. 48100, Πρέβεζα, Ελλάδα

Πρόσβαση

- Δεν χρειάζεται αυτοκίνητο

Reviews
Θέλω να ενημερωθώ με email όταν η κριτική μπεί στο site