Αγροτεμάχιο με θέα στην Βασιλική Λευκάδας.

Αγροτεμάχιο

Φωκάς Γεράσιμος Γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά

Πωλείται αγροτεμάχιο με υπέροχη θέα στην Βασιλική Λευκάδας, μόλις 2χιλιόμετρα από τη θάλασσα, από την μεσιτική εταιρεία ‘Ελλήνων Γη’.

Περισσότερα

Λίγα μόλις μέτρα από τη φημισμένη παραλία τής Βασιλικής, τον πλέον αναπτυσσόμενο παραθεριστικό προορισμό της νότιας Λευκάδας, διατίθεται προς πώληση αγροτεμάχιο με υπέροχη με θέα στο Ιόνιο Πέλαγος.

Το σπάνιο αυτό αγροτεμάχιο έχει έκταση 5 στρέμματα περίπου και απέχει μόλις 2 χιλιόμετρα από την θάλασσα. Είναι σε επίπεδα, κάνοντας εύκολη οποιαδήποτε κατασκευή και έχει διαθέσιμα όλα τα δίκτυα κοινής ωφέλειας. Η πρόσβαση γίνεται μέσω κεντρικής οδού 6 μέτρων. Η θέα που προσφέρει το κτήμα είναι μοναδική προς τον κόλπο της Βασιλικής και τα γύρω νησιά. Η περιοχή θεωρείται ως ταχέως αναπτυσσόμενη, καθώς στο άκρο τού κόλπου υλοποιείται μαρίνα (τουριστικό αγκυροβόλιο) για 100 σκάφη και ολοκληρώνεται ο παραλιακός πεζόδρομος.

Μέσα στο δενδρόφυτο και καταπράσινο αυτό σημείο του χωριού μπορείτε να κατασκευάσετε την βίλα που θα φιλοξενήσει εσάς και την οικογένειά σας, για ήρεμες και χαλαρές διακοπές.

Τεχνικές προδιαγραφές

Γενικά
Τύπος: Αγροτεμάχιο
Εμβαδό οικοπέδου: 4958m2

ΠΑΡΟΧΈΣ
  • Οικιστική ζώνη
  • Οικοδομήσιμο
  • Θέα θάλασσα
  • Παροχή νερού
  • Ηλεκτρικό ρεύμα
  • Δρόμος με άσφαλτο
Βίντεο
Χάρτης

  Διεύθυνση

Βασιλική, Τ.Κ. 31082, Λευκάδα, Ελλάδα

Πρόσβαση

- Χρειάζεται αυτοκίνητο ή μοτοσυκλέτα

Αποστάσεις

Θάλασσα / Παραλία: 2χλμ
Στάση λεωφορείου: 2.5χλμ
Σούπερ μάρκετ: 2.5χλμ
Φούρνος: 2χλμ
Εστιατόριο: 2χλμ

€100000 Send message