Τραταμέντο

Καταστήματα με Παραδοσιακά Προϊόντα

Πόλη της Λευκάδας και περίχωρα Λευκάδα Τραταμέντο
Sophia Stavraka Γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά
       
+30 2645026666

Στο Τραταμέντο, στη Λευκάδα, θα βρείτε παραδοσιακά προϊόντα της Λευκάδας που κατασκευάζονται από εμάς, παντρεύοντας τα πιο αγνά υλικά και τις παραδοσιακές συνταγές με τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.

Περισσότερα

Συγκεντρώσαμε σε αυτό το μαγαζί τα παραδοσιακά προϊόντα της Λευκάδας που κατασκευάζονται από εμάς, παντρεύοντας τα πιο αγνά υλικά και τις παραδοσιακές συνταγές με τα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας όπως απαιτείται από την Ε.Ε. για την ασφάλεια της δική σας υγείας.

Μερικά από τα κεράσματα που θα βρείτε στο κατάστημα είναι: το παραδοσιακό γλυκό της Λευκάδας η λαδόπιτα. Στα παλιά χρόνια την έφτιαχναν σε γάμους, βαφτίσια και γενικά σε οποιοδήποτε γεγονός συνέβαινε στην οικογένεια. Όπως επίσης και παστέλι, μαντολάτο, Συκομαΐδα, βερικοκάδα, αμυγδαλωτά, σουμάδα, μάντολες, λαδοκούλουρα, φλωρεντίνα κ.α.

Υποστηρίζοντας τους άλλους Λευκαδίτες παραγωγούς στο μαγαζί μας υπάρχουν και άλλα είδη παραδοσιακών προϊόντων: φακές Εγκλουβής, κρασιά, σαλάμια αέρος, μέλι, λικέρ ροζολί και διάφορες άλλες γεύσεις.

Επίσης βιβλία με παραδοσιακές λευκαδίτικες συνταγές γλυκών και φαγητών. Όπως και έξυπνες λύσεις για δώρα.

Χάρτης

  Διεύθυνση

Δαίρπφελδ 20, Τ.Κ 31100, Λευκάδα, Ελλάδα

Πρόσβαση

- Δεν χρειάζεται αυτοκίνητο

Η περιοχή

Το ζαχαροπλαστείο Τραταμέντο βρίσκεται στην κεντρική αγορά της πόλης της Λευκάδας.