Εμπορία σκαφών

Υπηρεσίες Σκαφών

Σωτήρης Βγενόπουλος Γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά

Το Nydri Marine βρίσκεται στο Νυδρί Λευκάδας. Δραστηριοποιούμαστε με εμπορία σκαφών, εξωλέμβιων και εσω-εξωλέμβιων, καθώς και μεταχειρισμένων, τρέιλερ και ναυτιλιακών εξοπλισμών, το service και το parking.

Περισσότερα

Ακολουθώντας μία ανοδική πορεία όλα αυτά τα χρόνια, δημιουργήσαμε μια από τις μεγαλύτερες μονάδες στον χώρο των σκαφών θαλάσσης στη Λευκάδα. Στα χρόνια λειτουργίας μας καταφέραμε να εξαπλωθούμε στο χώρο των σκαφών και να γίνουμε γνωστοί για την αξιοπιστία μας, την συνέπεια μας, την εξυπηρέτηση και την άψογη υποστήριξη που προσφέρουμε στο πελάτη πριν και μετά την αγορά των προϊόντων μας.

Κύριο μέλημα μας αποτελεί η μέγιστη ικανοποίηση του πελάτη, για το λόγω αυτό διαθέτουμε τα πιο σύγχρονα μηχανήματα καθώς και έμπειρο εξειδικευμένο προσωπικό που συνεχώς ενημερώνεται και εκπαιδεύεται στα νέα μοντέλα. Στους ιδιόκτητους χώρους μας, προσφέρουμε την φύλαξη και αποθήκευση του σκάφους σας αναλαμβάνοντας παράλληλα τον καθαρισμό και την συντήρησή του καθ’ όλη την διάρκεια παραμονής του στο parking μας.

Αντιπροσωπεύουμε εξωλέμβιες και εσω-εξωλέμβιες μηχανές όλων των τύπων καθώς και πλήρη γκάμα ανταλλακτικών, εξαρτημάτων και αξεσουάρ. Αναλαμβάνουμε την πώληση του σκάφους σας καθώς και την ανέλκυση και καθέλκυση των σκαφών σας, εφόσον αυτό μας ζητηθεί. 

Χάρτης

  Διεύθυνση

Νυδρί, Τ.Κ 31084, Λευκάδα, Ελλάδα

Πρόσβαση

- Κοντά σε στάση λεωφορείου
- Συνιστάται αυτοκίνητο / μηχανή

Η περιοχή

Το Nydri Marine βρίσκεται στο Νυδρί Λευκάδας απέναντι από το Γένι. Επισκεφτείτε μας και ενημερωθείτε για όλες τις υπηρεσίες μας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή ερώτηση έχετε. Είμαστε πάντα κοντά σας, 14 ώρες ημερησίως, διαθέσιμοι και πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε!

Αποστάσεις

Θάλασσα / Παραλία: 0.010χλμ
Στάση λεωφορείου: 0.2χλμ
Πόλη Λευκάδας : 17χλμ