Πάρκινγκ σκαφών

Φύλαξη σκαφών / Προστασία

Ανατολική Λευκάδα Νυδρί Nydri Marine
Σωτήρης Βγενόπουλος Υπεύθυνος: Nydri Marine Γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά Δείτε όλες τις καταχωρήσεις

Το Nydri Marine βρίσκεται στο Νυδρί Λευκάδας και εξειδικεύεται στα ναυτιλιακά είδη. Στους ιδιόκτητους χώρους μας, προσφέρουμε την αποθήκευση και την φύλαξη του σκάφους σας με σύστημα συναγερμού, 24 ώρες.

Περισσότερα

 Αναλαμβάνουμε παράλληλα τον καθαρισμό, την επισκευή και την συντήρησή του καθ’ όλη την διάρκεια παραμονής του στο parking μας και εγγυόμαστε την ασφάλειά σας στο επόμενο ταξίδι σας. Ακόμη, μπορούμε να αναλάβουμε την ανέλκυση-καθέλκυση του σκάφους σας εφόσον δεν διαθέτετε τρέιλερ, για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Μπορείτε να μας επισκεφτείτε καθημερινά, 14 ώρες το 24ωρο και να ενημερωθείτε για τις ανταγωνιστικές μας τιμές, τις προσφορές μας και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στον κάθε πελάτη ξεχωριστά ανάλογα με τις ανάγκες του.

Χάρτης

  Διεύθυνση

Νυδρί, Τ.Κ 31084, Λευκάδα, Ελλάδα

Πρόσβαση

- Κοντά σε στάση λεωφορείου
- Συνιστάται αυτοκίνητο / μηχανή

Η περιοχή

Το Nydri Marine βρίσκεται στο Νυδρί Λευκάδας απέναντι από το Γένι. Επισκεφτείτε μας και ενημερωθείτε για όλες τις υπηρεσίες μας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή ερώτηση έχετε. Είμαστε πάντα κοντά σας, 14 ώρες ημερησίως, διαθέσιμοι και πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε!

Αποστάσεις

Θάλασσα / Παραλία: 0.010χλμ
Στάση λεωφορείου: 0.2χλμ
Πόλη Λευκάδας : 17χλμ