Ναυτικό Πρακτορείο & Υπηρεσίες Γιωτ και Ιστιοπλοϊκών

Υπηρεσίες Σκαφών

Ηπειρωτική Ριβιέρα και κοντινές περιοχές Πρέβεζα Sardelis Shipping Agency
Βασίλειος Σαρδέλης Γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά

Με άνω των ογδόντα χρόνων παρουσία στη ναυτιλία, το Ναυτικό μας Πρακτορείο προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε πλοία που καταφθάνουν στα λιμάνια της χώρας, στα γιωτ και τα ιστιοπλοϊκά στο λιμάνι της Πρέβεζας.

Περισσότερα

Επιπλέον, μπορούμε να χειριστούμε με επιτυχία τις ανάγκες ή απαιτήσεις των πλοίων και των πληρωμάτων τους. Εκτός των έγκυρων υπηρεσιών μας σε βασικά επιχειρησιακά θέματα που προκύπτουν κατά τη διάρκεια παραμονής των πλοίων σε ένα λιμάνι, το γραφείο μας έχει προσφέρει υπηρεσίες σε Πλοιοκτήτες/πλήρωμα σε περιπτώσεις διάσωσης πλοίων (υπόθεση προσάραξης φορτηγού πλοίου VUOKSA), σε πλήρη συνεργασία με τις ασφαλιστικές εταιρείες και τις εταιρείες που αναλαμβάνουν τη διάσωση. Επίσης, σε περιπτώσεις λιγότερο σοβαρών συμβάντων με την ίδια αποτελεσματικότητα.

 

Χάρτης

  Διεύθυνση

Αγγ. Μπακατσέλου 4, T.K. 48100, Πρέβεζα, Eλλάδα

Η περιοχή

Το κεντρικό μας γραφείο βρίσκεται στην πόλη της Πρέβεζας, στη βορειοδυτική Ελλάδα. Από την Πρέβεζα ανταποκρινόμαστε σε οποιοδήποτε αίτημα των πελατών μας και τους εκπροσωπούμε σε οποιοδήποτε λιμάνι της Ελλάδος ζητηθεί. Γενικά, οι υπηρεσίες μας εκτείνονται σε όλους τους τύπους καραβιών που προσεγγίζουν τα ελληνικά λιμάνια.