Οπτικά Μαυρουδή

Οπτικά

Πόλη της Λευκάδας και περίχωρα Λευκάδα Οπτικά Μαυρουδή
Κατερίνα Μαυρουδή Υπεύθυνος: Οπτικά Μαυρουδή Γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά Δείτε όλες τις καταχωρήσεις

Στα 26 χρόνια της παρουσίας μας στο χώρο των οπτικών ειδών, αναζητούμε την εξέλιξη και παρέχουμε κάθε είδους υπηρεσία προσαρμόζοντάς την στα δικά σας δεδομένα.

Περισσότερα

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε όλα τα χρόνια λειτουργίας του καταστήματός μας καθώς και για την έμπρακτη και ένθερμη στήριξή σας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 
Το κατάστημα μας είναι πλήρως εξοπλισμένο και σύμφωνα με τις κατάλληλες προδιαγραφές, ώστε να παρέχονται ειδικευμένες υπηρεσίες σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις κάθε πελάτη χωριστά.Στη διάθεσή σας, μία μεγάλη ποικιλία γυαλιών ηλίου, σκελετοί & φακοί οράσεως, όλα τα είδη φακών επαφής, υγρά φακών και αναλαμβάνουμε κάθε είδους επισκευή των γυαλιών σας ακόμα και αν φαίνεται ακατόρθωτη. Ευελπιστούμε και μελλοντικά στην όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτησή σας, έχοντας για σύμμαχο την αφοσίωση, την ειλικρίνεια, την εμπιστοσύνη και τη συνεχή εκπαίδευση σε κάθε μας παροχή!

ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ 
Στη διάθεσή σας, μία μεγάλη ποικιλία γυαλιών ηλίου από τους καλύτερους και πιο πετυχημένους κατασκευαστές του είδους, εναρμονισμένα με τις τάσεις της μόδας, σε μοναδικά χρώματα και σχέδια για όλα τα γούστα και φυσικά στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

ΣΚΕΛΕΤΟΙ & ΦΑΚΟΙ ΟΡΑΣΕΩΣ
Χρησιμοποιώντας προχωρημένες τεχνολογίες σε σκελετούς και κρύσταλλα επιτυγχάνεται η σωστή κατασκευή των γυαλιών με το καλύτερο αποτέλεσμα και σύμφωνα με τις ανάγκες των δικών σας ματιών. Μονοεστιακά, Διπλεστιακά, Πολυεστιακά, είναι οι κατευθύνσεις στις οποίες προσανατολιζόμαστε και αναλόγως με την κάθε περίπτωση μπορούμε να προτείνουμε την καταλληλότερη από τις παραπάνω επιλογές! 

ΦAKOΙ ΕΠΑΦΗΣ
Στο κατάστημά μας θα βρείτε όλα τα είδη φακών επαφής όπου πληρούν τις κατάλληλες προδιαγραφές και απευθύνονται στην κάθε περίπτωση ξεχωριστά:
Μαλακοί, Σκληροί, Ημίσκληροι, Μηνιαίοι, 15μεροι, Ημερήσιοι, Αστιγματικοί, Μονοεστιακοί, Διπλεστιακοί, Πολυεστιακοί, Χρωματιστοί

ΥΓΡΑ ΦΑΚΩΝ
Ο καθαρισμός και η απολύμανση των φακών επαφής, θεωρείται απαραίτητη διαδικασία κατά την περίοδο χρήσης και αποθήκευσης αυτών.
Επιλέξτε τον κατάλληλο για εσάς τρόπο, μέσα από την ευρεία γκάμα που διαθέτουμε.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Αναλαμβάνουμε κάθε είδους επισκευή των γυαλιών σας ακόμα και αν φαίνεται ακατόρθωτη. Επειδή η άγνοια πολλές φορές μας οδηγεί στην άμεση αντικατάστασή τους, βάζοντάς μας σε περαιτέρω έξοδα καλό είναι να κάνετε πρώτα μια επίσκεψη στο κατάστημά μας. Που ξέρετε μπορεί και να σας εκπλήξουμε!

Χάρτης

  Διεύθυνση

Ιωάν. Μελά 92, Τ.Κ 31100 Λευκάδα, Ελλάδα

Πρόσβαση

- Δεν χρειάζεται αυτοκίνητο

Η περιοχή

Τα Οπτικά Μαυρουδή βρίσκονται στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης της Λευκάδας.