24η υπηρεσία μεταφοράς Λευκάδα - Αθήνα - Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος

Ταξί

Πόλη της Λευκάδας και περίχωρα Λευκάδα Lefkas Airport Transfers
Θεόδωρος Σταμάτης Γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά    
+30 6907078138

Η LefkasAirportTransfers προσφέρει μεταφορά με ταξί ή mini van  μόνο από τη Λευκάδα προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών "Ελευθέριος Βενιζέλος" ή στο κέντρο της Aθήνας και το αντίστροφο  όλο το 24ωρο.

Περισσότερα

Θα θέλατε να μεταφερθείτε από και προς το αεροδρόμιο; Έχετε μια συνάντηση και θέλετε να είστε σίγουροι ότι θα φτάσετε εγκαίρως;

Παροχές
Οι μεταφορές μας βασίζονται σε καμπίνες (ταξί), ιδιωτικά αυτοκίνητα και mini van 9 θέσεων. Τα οχήματα είναι διαθέσιμα, πλήρως ασφαλισμένα, με άδεια και αξιόπιστους οδηγούς. Ένα καθαρό, πολυτελές και άνετο αυτοκίνητο με έναν ευγενικό και εξυπηρετικό οδηγό θα φτάσει για να σας προσφέρει μια πραγματικά μοναδική εμπειρία ταξιδιού με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος. Έχουμε τους καλύτερους αγγλόφωνους και έμπειρους οδηγούς, πάντα στην ώρα τους. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας σας εγγυάται την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας / τιμής με άνεση, επαγγελματισμό και ασφάλεια.

Το LefkasAirportTransfers παρέχει εκδρομές από τη Λευκάδα προς αξιοθέατα όπως τα Μετέωρα, τους Δελφούς, την Αρχαία Ολυμπία, την Επίδαυρο και το Σούνιο. Επιπλέον, παρέχουμε μεταφορές από το νησί της Λευκάδας σε κεντρικά λιμάνια όπως ο Πειραιάς, το Λαύριο και ο Άγιος Κωνσταντίνος.

Προσφέρουμε μεταφορά για όλους, για κάθε προϋπολογισμό, με ένα ταξί- ιδιωτικό αυτοκίνητο ή ένα mini van σε άριστη κατάσταση. Η εταιρεία μας σας εγγυάται την ασφαλή και έγκαιρη μεταφορά στον προορισμό σας. Με στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα, απευθυνόμαστε σε όλα τα είδη επιβατών, από ταξιδιώτες μέχρι επαγγελματίες. Φροντίζουμε για τη μεταφορά σας, εξασφαλίζοντας ένα ταξί που θα σας περιμένει κατά την άφιξή σας. Απλά επιλέξτε το σημείο παραλαβής σας και κλείστε τη μεταφορά σας τώρα!


24η υπηρεσία
Η υπηρεσία μεταφοράς είναι διαθέσιμη 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.
Η διαδρομή από το αεροδρόμιο της Αθήνας προς τη Λευκάδα ή από τη Λευκάδα προς το αεροδρόμιο της Αθήνας κοστίζει 280 ευρώ με ιδιωτικό ταξί. Η τιμή περιλαμβάνει προϊόντα που παραδίδονται από τους οδηγούς μας όπως ένα μπουκάλι νερό (0,50 ml), καραμέλες ανά άτομο, 1 SIM κάρτα για το τηλέφωνό σας και η απόδειξη στο τέλος της μεταφοράς.

Απολαύστε τις υπηρεσίες μεταφοράς υψηλού επιπέδου και σας υποσχόμαστε τις καλύτερες τιμές μεταφοράς χωρίς αναμονή και χωρίς κρυφές χρεώσεις. Χαμηλές τιμές, χωρίς να θυσιάζονται οι εξαιρετικές υπηρεσίες μας.

Δεν ισχύουν επιπλέον χρεώσεις για πληρωμές με χρεωστικές-πιστωτικές κάρτες.
Δημιουργήσαμε το ταξί μας για να σας βοηθήσουμε να βρείτε τις πιο αξιόπιστες και υψηλότερης ποιότητας υπηρεσίες ταξί, οποτεδήποτε και οπουδήποτε χωρίς προβλήματα.

Χάρτης

  Διεύθυνση

Δημητρίου Γολέμη, Τ.Κ. 31100, Λευκάδα, Ελλάδα

Πρόσβαση

- Δεν χρειάζεται αυτοκίνητο
- Κοντά σε στάση λεωφορείου

Η περιοχή

Η Lefkas Airport Transfers είναι μια εταιρεία που βασίζεται στη μεταφορά μόνο από το νησί της Λευκάδας προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών "Ελευθέριος Βενιζέλος" ή στο κέντρο της Aθήνας και το αντίστροφο. Θα μας βρείτε εύκολα στο κέντρο της πόλης της Λευκάδας όπου κοντά υπάρχουν παραλίες, εστιατόρια, καφέ, ξενοδοχεία.

Αποστάσεις

Πόλη Λευκάδας : 0.02χλμ
Αεροδρόμιο Ακτίου (PVK): 18χλμ