Μεταφορά με ταξί ή mini bus από την Compass Tours

Μεταφορές με Mini Bus

Πόλη της Λευκάδας και περίχωρα Λευκάδα Compass Travel Agency - Marina Transfer
Ελευθερία Xαλικιά Γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά

Το τουριστικό γραφείο της Λευκάδας «Compass Tours», αποτελεί μία ιδανική επιλογή μεταφοράς επιβατών και διοργάνωσης εκδρομών. Γνωρίστε τις δυνατότητες μας και εμπιστευτείτε τις υπηρεσίες μας

Περισσότερα

Η Compass Tours διαθέτει ένα πούλμαν, ένα Mini Bus και ένα ταξί, όλα ιδιοκτησία της.

Διαθέτουν όλα τις υψηλότερες προδιαγραφές για την ασφαλή και άνετη μεταφορά επιβατών και είναι εγκεκριμένα από τον ΕΟΤ.

Είναι πλήρως ασφαλισμένα με το πιο απαιτητικό πακέτο ασφάλισης οχημάτων και επιβατών του ασφαλιστικού ομίλου Υδρόγειος.

Βρίσκονται σε διαρκή έλεγχο και συντηρούνται σχολαστικά καθώς γνώμονας της Compass Tours είναι η ασφάλεια των επιβατών της.

Όλα τα οχήματα μας είναι πολυτελέστατα, άνετα και πεντακάθαρα για να σας εξασφαλίσουν μια ευχάριστη διαδρομή και ένα ευχάριστο ταξίδι

Το πούλμαν, 33 θέσεων, είναι υπερσύγχρονο με άνετα καθίσματα, κλιματιζόμενο, και διαθέτει TV/video  για την χαλάρωση των επιβατών και WC.

Το Mini Bus, 16 θέσεων, είναι υπερσύγχρονο με άνετα καθίσματα, κλιματιζόμενο και διαθέτει TV/video  για την χαλάρωση των επιβατών.

Το ιδιόκτητο ταξί, Mercedes-Benz A-Class, είναι υπερπολιτελέστατο, με δερμάτινα καθίσματα και κλιματισμό και αναλαμβάνει την ασφαλή μεταφορά επιβατών εντός νησιού αλλά και σε κάθε προορισμό εντός Ελλάδας.

Οι οδηγοί και οι ξεναγοί της Compass Tours είναι έμπειροι, πρόθυμοι και ευγενέστατοι και είναι στη διάθεση σας για κάθε τι που τυχόν χρειαστείτε.

Χάρτης

  Διεύθυνση

Αθανασίου Κατωπόδη, Τ.Κ 31100, Λευκάδα, Ελλάδα

Η περιοχή

Το Compass travel agency βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Λευκάδας.