Τελευταίες ειδήσεις

Λίγες θέσεις έμειναν ακόμα για τον χάρτη Lefkada Welcome maps

Εξασφαλίστε την θέση σας στον χάρτη

Η φετινή σεζόν σίγουρα θα είναι διαφορετική απ' αυτές που είχαμε συνηθίσει ως τώρα. Η Λευκάδα όμως είναι ένας προορισμός που θα προτιμήσουν πολλοί Έλληνες και όχι μόνο χάρη στην εύκολη πρόσβαση, γεγονός που θα είναι πολύ θετικό για όλους μας. Οι τουριστικές επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν νέες προκλήσεις, οι οποίες όπως είναι λογικό συνοδεύονται και από προβληματισμούς όσον αφορά τις στρατηγικές μάρκετινγκ που πρέπει να ακολουθήσουν. Στο μεταβαλλόμενο αυτό τοπίο, αυτό που προέχει είναι ο/η κάθε επιχειρηματίας να προσαρμοστεί στις ανάγκες των εν δυνάμει πελατών του/της και να ιεραρχήσει τα βήματα που θα ακολουθήσει για την προβολή της επιχείρησής του/της. Στο πλαίσιο αυτό, η προβολή μιας επιχείρησης σε έναν χάρτη που διανέμεται τοπικά σε μεγάλο τιράζ, βοηθώντας τους επισκέπτες να βρουν ό,τι χρειάζονται στο νησί, θα σας βοηθήσει να έχετε σημαντικό προβάδισμα σε σχέση με τους ανταγωνιστές σας.

Γιατί να διαφημιστώ σε αυτόν τον χάρτη;

Ο διαφημιστικός χάρτης είναι το πρώτο έντυπο όπου οι επισκέπτες του νησιού έχουν εύκολη πρόσβαση. Είναι ο χάρτης που θα πάρουν από τα ΚΤΕΛ ή από το ταξιδιωτικό πρακτορείο, είναι ο χάρτης που θα τους δώσουν με το που φτάσουν στη Λευκάδα η ξενοδόχος ή ο εστιάτορας, είναι εν ολίγοις ένα έντυπο με το οποίο θα έρθουν σε επαφή και θα συμβουλευτούν πολλές φορές κατά τη διάρκεια της διαμονής τους. Η διαφήμιση μίας επιχείρησης σε έναν έγκυρο και επί σειρά ετών αξιόπιστο χάρτη, όπως είναι ο Lefkada Welcome maps που βγαίνει εδώ και 10 χρόνια, ενισχύει την εμπιστοσύνη των πελατών στην προβαλλόμενη επιχείρηση και τους βοηθάει να επιλέξουν αυτή έναντι κάποιας άλλης. Eύχρηστος, βολικός και πάντοτε διαθέσιμος, ακόμα και εκεί που δεν πιάνει το ίντερνετ, ο χάρτης είναι ένα εργαλείο που κάποιος/α μπορεί πολύ εύκολα να έχει μαζί του/της ανεξαρτήτως συνθηκών. Ακόμη, η υπεροχή του χάρτη σε αντίθεση με το digital marketing, είναι ότι δεν υπάρχουν ad blockers για να κρυφτεί η διαφήμισή σας. Επίσης η διάρκεια ζωής της είναι μεγάλη καθώς για όλη τη σεζον το μήνυμα της διαφημισής σας θα παραμείνει στην ίδια θέση κάτι που σημαίνει πως οι επισκέπτες θα το δουν ξανά και ξανά σε αντίθεση π.χ. με μια διαφήμιση στο ίντερνετ που μπορεί να διαρκέσε όσο σκρολάρει κάποιος στην οθόνη.

Τι περιλαμβάνει και πού θα μοιράζεται ο χάρτης;

Ο χάρτης περιλαμβάνει έναν κεντρικό χάρτη του νησιού και έναν ακόμη χάρτη της πόλης της Λευκάδας. Σ' αυτούς τους χάρτες παρέχεται κάθε πληροφορία που χρειάζεται ένας επισκέπτης σχετικά με τα καταλύματα, τα εστιατόρια και τα μπαρ, τα επιλεγμένα καταστήματα, τις δραστηριότητες που μπορεί να συμμετέχει κανείς επισκεπτόμενος τη Λευκάδα αλλά και τα σημεία ενδιαφέροντος, τις παραλίες και τα μουσεία. Ο χάρτης όπως κάθε χρόνο, θα εκδοθεί σε 40.000 αντίτυπα και θα διανέμεται δωρεάν απ΄ όλους τους διαφημιζόμενους και όλα τα σημαντικά σημεία διανομής όπως από ταξιδιωτικά γραφεία, καταλύματα και ξενοδοχεία, γραφεία ΕΟΤ, ΚΤΕΛ, γραφεία ενοικιάσεων αυτοκινητών κ.λπ ενώ όλα τα σημεία διανομής θα τροφοδοτούνται διαρκώς.

Δείτε εδώ τον περσινό χάρτη 

  • Για να ενημερωθείτε σχετικά με τις διαθέσιμες θέσεις και τα μεγέθη των καταχωρήσεων, μπορείτε να καλέσετε στο 2645021095 ή να στείλε email στο ad@lefkadaslowguide.gr.
  • Θέσεις περιορισμένες
  • Συμμετοχή έως 12/6/2020