Νότια Λευκάδα Βασιλική Nidri Star I & II

Κρουαζιέρα στο Ιόνιο και στα ελληνικά νησιά

Νησιωτικές διαδρομές

Δες τον χάρτη
Παναγιώτης Κοντογιώργης
Δείτε όλες τις καταχωρήσεις
Υπεύθυνος σε: Nidri Star I & II
Γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά

Από τη Βασιλική της όμορφης Λευκάδας μπορείτε να κάνετε ημερήσιες κρουαζιέρες με οικονομικές τιμές, στα γύρω νησιά (Σκορπιό, Μαδουρή, Μεγανήσι, Κεφαλονιά, Ιθάκη). 

Περισσότερα

Το NIDRI STAR II ξεκινάει από τη Βασιλική προσφέροντας μια άνετη και ευχάριστη κρουαζιέρα στο Ιόνιο.

Η διαδρομή του που θα σας μείνει αξέχαστη είναι:

1.ΠΟΡΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ (ΛΕΥΚΑΔΑ)
Πρώτη μας επίσκεψη στην ομορφότερη αμμουδιά του Ιονίου, στο μαγευτικό Πόρτο Κατσίκι για μπάνιο.  
 
2.ΦΙΣΚΑΡΔΟ (ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ)
Το μεγαλύτερο νησί του Ιονίου Πελάγους με τις πολλές εναλλαγές και τις ποικίλες φυσικές ομορφιές. Εκτεταμένες αμμουδερές παραλίες, γραφικοί όρμοι με γαλαζοπράσινα νερά, εντυπωσιακά σπήλαια και σπάνιοι γεωλογικοί σχηματισμοί μαγεύουν τον επισκέπτη. Στολίδι του νησιού το μοναδικό χωριό που έμεινε ανέπαφο από τους μεγάλους σεισμούς του 1953,το Φισκάρδο. Παραμονή για φαγητό και βόλτα.
 

3.ΙΘΑΚΗ
Πατρίδα του ομηρικού ήρωα Οδυσσέα, θρύλος, ιστορία και σημείο αναφοράς πνευματικών ανθρώπων. Η φιλόξενη και ρομαντική Ιθάκη αποτελεί ιδανικό τόπο για γαλήνιες διακοπές, ενδιαφέρουσες περιηγήσεις και εξερευνήσεις. Συνδυάζοντας αρμονικά βουνό και θάλασσα με υπέροχους όρμους και γοητευτικές παραλίες, γραφικά μονοπάτια και παραδοσιακούς οικισμούς. Παραμονή και ελεύθερος χρόνος.
 
4.ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ (ΜΕΓΑΝΗΣΙ)
Επίσκεψη στο Μεγανήσι, όπου βρίσκεται το σπηλαίο στο οποίο το 1940 κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμιου πολέμου, χρησιμοποιούσε ως κρησφύγετο ο Ιατρίδις κυβερνήτης του θρυλικού υποβρύχιου Παπανικολής (το σκάφος μπαίνει μέσα στο σπήλαιο για φωτογραφίες).  
 
5.ΣΚΟΡΠΙΟΣ-ΣΠΑΡΤΗ- ΚΑΣΤΡΙ
(Τα 3 νησιά του ΩΝΑΣΗ)
Βόλτα γύρω από τα νησιά με ξενάγηση και απογευματινή στάση στο νησί του Έλληνα Κροίσου Αριστοτέλη Ωνάση στο Σκορπιό για μπάνιο  
   
6.ΜΑΔΟΥΡΗ
Το νησί στο οποίο ο μεγάλος μας ποιητής Αριστοτέλης Βαλαωρίτης γεννήθηκε, μεγάλωσε και έγραψε τα ποιήματα του. Από το 1990 έχει χαρακτηριστεί ως διατηρητέο μουσείο και παραμένει κληρονομιά στα δισέγγονα του.

Εάν επίσης θέλετε να ζήσετε ένα μοναδικό event, ελάτε μαζί μας στα beach party που διοργανώνουμε κάθε πέντε μέρες. Ξεκινάμε από το Νυδρί για ένα πάρτι που θα σας μείνει αξέχαστο!

Σας περιμένουμε!

Περίοδος λειτουργίας: Από 01/05 μέχρι 10/10

Γενικά

Δραστηριότητα: Νησιωτικές διαδρομές

Διεύθυνση

Βασιλική, Τ.Κ 31082, Λευκάδα, Ελλάδα

Η περιοχή

Από τη Βασιλική μπορείτε να κάνετε ημερήσιες κρουαζιέρες στα γύρω νησιά.

Αποστάσεις

Πόλη Λευκάδας : 38χλμ

Κριτικές
Θέλω να ενημερωθώ με email όταν η κριτική μπεί στο site