Πόλη της Λευκάδας και περίχωρα Λευκάδα Φωτογραφική ομάδα ΦΩΤΟ-κύτταρο

Φωτογραφική ομάδα ΦΩΤΟ-κύτταρο

Μαθήματα Φωτογραφίας

Δες τον χάρτη

Η φωτογραφική ομάδα ΦΩΤΟ.κύτταρο συστάθηκε το 2015 στην Λευκάδα από μια παρέα φίλων της φωτογραφίας και είναι επίσημο σωματείο από το 2016. 

Περισσότερα

 

Η φωτογραφική ομάδα Λευκάδας «ΦΩΤΟ.κύτταρο» συνεχίζει για 4η χρονιά μαθήματα φωτογραφίας τα οποία περιλαμβάνουν θεωρητικά μαθήματα και πρακτική εφαρμογή, πειραματική φωτογραφία, ιστορία φωτογραφίας, αισθητική και σύνθεση κάδρου, φωτογραφικές ασκήσεις, εκδρομές, εκθέσεις, ομιλίες-σεμινάρια διακεκριμένων φωτογράφων και πολλά άλλα…

Οι εγγραφές είναι ανοιχτές καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Σας περιμένουμε στις τακτικές μας συναντήσεις που πραγματοποιούνται κάθε Πέμπτη 20:00-22:00 στο Μουσικό Σχολείο Λευκάδας.

 

Σκοπός μας είναι η διάδοση της φωτογραφικής τέχνης, η εκλέπτυνση της αισθητικής και η τεχνική κατάρτιση των μελών μας, ο πειραματισμός και η έρευνα πάνω στην φωτογραφική τέχνη και η διοργάνωση κάθε είδους φωτογραφικών εκθέσεων και εκδηλώσεων (σε εκθεσιακούς χώρους, σε δημόσιους χώρους, σε ψηφιακή μορφή, βιβλία, κ.α.).

Απώτερος στόχος είναι η διεύρυνση των φίλων της φωτογραφίας και η ελπίδα να συμβάλλουμε όσο το δυνατόν στην καλλιέργεια ενός φωτογραφικού κοινού, με κριτική ματιά πάνω στην σύγχρονη φωτογραφία και τον ρόλο της ως μέσο επικοινωνίας και ως εκφραστικό μέσο.

Οι εγγραφές είναι ανοιχτές καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου. Οι συναντήσεις μας πραγματοποιούνται τακτικά κάθε Πέμπτη, στο Μουσικό Σχολείο Λευκάδας, ώρα 8:00 μ.μ. 

Σας περιμένουμε!

 

Γενικά

Δραστηριότητα: Μαθήματα Φωτογραφίας

Πρόσβαση

- Δεν χρειάζεται αυτοκίνητο

Κριτικές
Θέλω να ενημερωθώ με email όταν η κριτική μπεί στο site