Πόλη της Λευκάδας και περίχωρα Λευκάδα Beauty and Diet

Κέντρο Αισθητικής & Δίαιτας Κολυβά Ελευθερία

Κέντρα Διατροφής & Διαιτολογίας

Δες τον χάρτη
Ελευθερία Κολυβά
Δείτε όλες τις καταχωρήσεις
Υπεύθυνος σε: Beauty and diet
Γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά

Το Beauty and Diet by Eλευθερία Κολυβά, αποτελείται από επαγγελματίες και με εμπειρία άνω των 20 ετών προσφέρει σύγχρονες υπηρεσίες και προϊόντα σε θέματα Διατροφής, Αισθητικής και Ομορφιάς.

Περισσότερα

To Kέντρο Δίαιτας & Αισθητικής ξεκίνησε την λειτουργία του το 1996 και μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητο κτίριο το 2010. Διαθέτει χώρο στάθμευσης για τους πελάτες μας και είναι προσβάσιμο σε ΑΜΕΑ.

Παρέχει όλες τις υπηρεσίες δίαιτας και αισθητικής, και είναι πλήρως εξοπλισμένο με όλα τα μηχανήματα που τις αφορούν όπως:

• Δίαιτα: Λιπομετρητή
• Αισθητική: LPG-Endermolegie, Πρεσοθεραπείας, Ηλεκτροθεραπείας, Υψίσυχνων, S.T. Peel-Δερμοαπόξεσης κλπ
• Αποτρίχωση: Ηλεκτρόλυσης, Φωτόλυσης
• Περιποίηση άκρων: Κλίβανος αποστείρωσης, ποδόλουτρου και προετοιμασίας χεριών με επιφάνεια Corian, οζονοθεραπείας, χρωματοθεραπείας

Παρακολουθούμε όλες τις εξελίξεις της τεχνολογίας στους τομείς μας και ανανεώνουμε διαρκώς τα μηχανήματα μας, εμπλουτιζόμαστε με νέα , ενώ ακολουθούμε αυστηρό πρόγραμμα ελέγχου και συντήρησης τους.

Αναλυτικές πληροφορίες για τα μηχανήματα και τις υπηρεσίες μας μπορείτε να δείτε στα σχετικά πεδία της ιστοσελίδας μας ή επικοινωνήστε μαζί μας.

Η συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες στο χώρο, εξασφαλίζει ποιότητα και αξιοπιστία σε όλες τις υπηρεσίες Αισθητικής: θεραπείες σώματος και προσώπου, περιποίηση άκρων και μακιγιάζ, αποτρίχωση και υπηρεσίες χαλάρωσης και ευεξίας. Στον τομέα της Δίαιτας και Διατροφής καλύπτονται όλες οι ηλικιακές ομάδες, που είτε θέλουν να βελτιώσουν την διατροφή τους είτε θέλουν να προασπίσουν την υγεία τους, με τρόπο αξιόπιστο και άκρως αποτελεσματικό.

Γενικά

Δραστηριότητα: Κέντρα Διατροφής & Διαιτολογίας

Διεύθυνση

Κων. Λευκάδιου Θερμού, Περιβόλια (Κτίριο Ερατώ), Τ.Κ 31100, Λευκάδα, Ελλάδα

Η περιοχή

Το Κέντρο Αισθητικής & Δίαιτας της Κολυβά Ελευθερίας θα το βρείτε στην οδό Κων. Λευκάδιου Θερμού, Περιβόλια (Κτίριο Ερατώ) στη πόλη της Λευκάδας.

Κριτικές
Θέλω να ενημερωθώ με email όταν η κριτική μπεί στο site