Χαράλαμπος Καλάκης
Δείτε όλες τις καταχωρήσεις
Υπεύθυνος σε: The House of Smile
Γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά

Στην πόλη της Λευκάδας δημιουργήσαμε για εσάς έναν μοναδικό χώρο ηρεμίας, στον οποίο μπορούμε να σας προσφέρουμε Υπηρεσίες Μασάζ και Ομορφιάς.

Περισσότερα

Tο προσωπικό μας αποτελείται από έμπειρες γυναίκες θεραπεύτριες μασάζ (με καταγωγή από Ταϋλανδη) και συμβούλους ομορφιάς και κόμμωσης.

Η έμπνευσή μας πηγάζει από την Ταϋλάνδη. Μια πανέμορφη και γαλήνια χώρα, με πνευματώδεις ανθρώπους που δεν χάνουν ποτέ την ευκαιρία να δείξουν το χαμόγελό τους.

Από αυτό εμπνευστήκαμε το όνομά μας και για το λόγο αυτό, στο House of Smile επικεντρωνόμαστε στο να επαναφέρουμε το δικό σας χαμόγελο.

Όλες οι θεραπείες μας είναι ειδικά προσαρμοσμένες για να αναδεικνύουν την ομορφιά του σώματος, να γαληνεύουν το μυαλό και να ανυψώνουν την ψυχή.

Μια ολοκληρωμένη εμπειρία αναζωογόνησης, ενδυνάμωσης και πάνω απ’ όλα ευεξίας.

ON SITE CHAIR MASSAGE
Τεχνικές μασάζ που χρησιμοποιούν πίεση, διατάσεις, μαλάξεις κ.α. σε όντας σε καθιστή θέση. Χαλαρώνει τους μύες και απελευθερώνει το μυϊκό και πνευματικό στρες, ανανεώνοντας και αναζωογονώντας όλο το σώμα.

INDIAN HEAD MASSAGE
Μασάζ κεφαλής με ειδικά λάδια. Χαλαρώνουν τους μύες και τα νεύρα, η κούραση φεύγει από το σώμα. Καλμάρει τα νεύρα και δημιουργεί ωραία αισθήματα ευφορίας. Βοηθά στην βιοενεργειακή ισορροπία του εγκεφάλου. Είναι ευεργετικό στο νευρικό σύστημα.

THAI FOOT REFLEXOLOGY MASSAGE
Πανάρχαια τεχνική με ειδικούς χειρισμούς και πιέσεις μέσω της διέγερσης των αντανακλαστικών σημείων στα πέλματα και στις παλάμες (που αντιστοιχούν σε κάθε κάθε όργανο και τμήμα του σώματος), χαλαρώνει και ενεργοποιεί το σώμα.

TRADITIONAL THAI MASSAGE
Αρχαία θεραπευτική μέθοδος της παραδοσιακής ταϊλανδέζικης ιατρικής. Συνδυασμός διατάσεων γιόγκα, στοιχεία ρεφλεξολογίας, πιέσεις σημείων και πιέσεις σε ενεργειακές γραμμές (Sen Sib). Βοηθά να απελευθερωθεί το ενεργειακό μπλοκάρισμα και η στασιμότητα. Χαλαρώνει βαθιά το σώμα.

BALINESE MASSAGE
Έντονο μασάζ με αιθέρια έλαια και πιέσεις σε βάθος και «ζύμωμα» και «τράβηγμα» των μυών και μακριές κινήσεις. Πολύ αποτελεσματικό στην ανακούφιση και θεραπεία των μυϊκών πόνων και πόνων στις αρθρώσεις.

ΤHAI ΟIL ΜASSAGE
Μασάζ χαλάρωσης και ηρεμίας. Ισορροπώντας σώμα και ψυχή. Ενεργοποιεί τους μύες, ανοίγει τις ενεργειακές διαβάσεις και κατά συνέπεια βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος. Το έλαιο που χρησιμοποιείται κατασκευάζεται ειδικά για να δώσει τη νέα ενέργεια στο δέρμα.

ΤHAI ΗERBAL ΜASSAGE
Ανακουφίζει τους πονεμένους μύες, ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος και αναζωογονεί το δέρμα με την χρήση φυσικών βοτάνων. Ένα ρυάκι ενέργειας απορροφάται από το δέρμα και το εισπνέουμε. Αποβάλλονται οι τοξίνες από το σώμα.

ΑROMATHERAPY
Μασάζ με χρήση αιθέριων ελαίων κατά την οποία γίνεται πρόσληψη των θεραπευτικών ιδιοτήτων των αιθέριων ελαίων. Χαλαρώνει ή διεγείρει ανάλογα τα έλαια επιλογής.

ΗOTSTONE ΜASSAGE
Μασάζ με ηφαιστιογενείς μαύρες ζεστές πέτρες. Έντονο μασάζ με περιστροφικές κινήσεις και παλμικές δονήσεις. Χαλαρώνει τους σφιγμένους και τεντωμένους από την ένταση μύες και αποβάλει την ένταση και το στρες.

CHOCOLATHERAPY
H σοκολατοθεραπεία, πηγή ομορφιάς και ευεξίας, ιδανική κατά της κυτταρίτιδας. Μια παχύρρευστη, ζεστή επικάλυψη που νοιάζεται για την σιλουέτα σας, χαϊδεύει το κορμί σας και ξυπνάει τις αισθήσεις.

SHIATSU
H μέθοδος συμπεριλαμβάνει μια ποικιλία τεχνικών από μαλάξεις, διατάσεις και πίεση ειδικών σημείων (acupoints). Το shiatsu είναι μια από τις γνωστότερες μεθόδους σωματικής αγωγής και έχει σκοπό να εξασφαλίσει την μέγιστη ευεξία.

ABHYANGA
Ελαφρύ, ρυθμικό και επαναλαμβανόμενο αγιουρβέδικο μασάζ με ζεστό λάδι. Φέρνει μια βαθιά χαλάρωση στην ψυχή και στο σώμα. Αναζωογονεί την επιδερμίδα και φέρνει βελούδινη λάμψη.

AYURVEDA MASSAGE
Ολόσωμο μασάζ με ειδικά λάδια. Ανακουφίζει από το άγχος και το στρες, αναζωογονεί, αποτοξινώνει, βελτιώνει το ανοσοποιητικό, κυκλοφορικό και λεμφικό σύστημα, ομορφαίνει το δέρμα.

SHIRODHARA WITH ABHYANGA
Ελαφρύ, ρυθμικό και επαναλαμβανόμενο ολόσωμο μασάζ με ζεστό λάδι (abhyanga). Σταθερή ροή ζεστού λαδιού, στο ύψος του «τρίτου» ματιού (shirodhara). Φέρνει μια βαθιά ηρεμία & διαύγεια.

SINGING BOWLS MASSAGE
Πανάρχαια τεχνική από το Θιβέτ και την Ινδία. Ειδικά μεταλλικά μπολ τοποθετούνται στο σώμα και με χρήση ξύλινων ράβδων ο θεραπευτής παράγει κατάλληλες συχνότητες ήχου και δονήσεις που φέρνουν βαθειά χαλάρωση, ανακούφιση και αποβάλλουν το στρες.

BACK AND LEGS MASSAGE
Μασάζ σε πλάτη και γάμπες το οποίο ποικίλει σε ένταση από μέτριο εως έντονο και σε βάθος, με λάδι ή επάνω από την ενδυμασία. Επιδρά στις ενεργειακές γραμμές και ανακουφίζει τους πονεμένους μύες.

FACIAL MASSAGE
To μασάζ του προσώπου βοηθά το δέρμα να απορροφήσει τα έλαια και τις κρέμες εύκολα. Χαλαρώνει και απαλλάσσει από την ένταση. Επαναφέρει την ενέργεια του σώματος και ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος.

PEELING
Tο πήλινγκ είναι μια τεχνική η οποία χρησιμοποιείται για να βελτιώσουμε την εμφάνιση του δέρματος. Με αυτή τη θεραπεία ένα ειδικό διάλυμα εφαρμόζεται στο δέρμα έτσι ώστε να προκαλέσει την απολέπισή του.

BODY WRAP
H θεραπεία αποτοξίνωσης και λιποδιάλυσης αποβάλει τις τοξίνες του δέρματος. Ακολουθεί επάλειψη με ειδικό μίγμα αιθέριων ελαίων και φυκιών με στόχο την έντονη εφίδρωση. Άμεσα αποτελεσματική μέθοδος.

ANTICELLULITE AND SLIMMING MASSAGE
Η ειδική αυτή αγωγή, με έντονες χειρομαλάξεις και ειδικές κρέμες που καταπολεμούν την κυτταρίτιδα, το τοπικό πάχος και την έντονη εφίδρωση.

MASSAGE WITH CUPPING
Απελευθερώνει το μυοσκελετικό πόνο, απομακρύνει τις τοξίνες, διεγείρει το νευρικό σύστημα και την ροή του φρέσκου αίματος. Κατάλληλο για αναπνευστικά προβλήματα, κοινό κρυολόγημα, αρθραλγία, οσφυαλγία, κατακράτηση υγρών, κυτταρίτιδα.

Γενικά

Δραστηριότητα: Yoga & Μassage

Διεύθυνση

Κων/νου Καλκάνη και Φιλαρμονικής, Τ.Κ. 31100, Λευκάδα, Ελλάδα

Πρόσβαση

- Δεν χρειάζεται αυτοκίνητο

Κριτικές
Θέλω να ενημερωθώ με email όταν η κριτική μπεί στο site