Ανατολική Λευκάδα Νικιάνα Lefkas Diving Center

Οργανωμένες Καταδυτικές εκδρομές

Καταδύσεις

Χρήστος Χαλικιάς
Δείτε όλες τις καταχωρήσεις
Υπεύθυνος σε: Lefkas Diving Center
Γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά

Το LEFKAS DIVING CENTER είναι το πρώτο νόμιμο καταδυτικό κέντρο της Λευκάδας, καθώς και μοναδικός εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος των εταιρειών AQUALANG, TECHNISUB, OMERSUB, DACOR, TUSA, IKELITE κ.α.

Περισσότερα

Το καταδυτικό κέντρο LEFKAS DIVING CENTER ιδρύθηκε το 1996 και ξεκίνησε δραστηριότητες το καλοκαίρι του 1997. Ιδιοκτήτης και διευθυντής του κέντρου είναι ο κ. Χαλικιάς Χρήστος, ο οποίος είναι εκπαιδευτής PADI-ΕΟΥΔΑΑΤΚ-CMAS-ESDA-ANDI-NITROX.

Το καταδυτικό μας κέντρο είναι εξοπλισμένο με τρια καταδυτικά σκάφη, ένα 11μ. ξύλινο Cruiser και δυο φουσκωτα 6μ.και 7μ,τα οποία μπορούν να μεταφέρουν άνετα 30 δύτες.Επίσης είναι εξοπλισμένο με όργανα υψηλής ποιότητας,50 πλήρη set και extra εξοπλισμό,50 πλήρη set φιάλες,1 αεροσυμπιεστή PARAMINA 15 κυβικά την ώρα καθως και σταθμο ΝΙΤRΟΧ.

Το καταδυτικό κέντρο LEFKAS DIVING CENTER σας προσφέρει όλες τις καταδυτικές δυνατότητες, όπως συνοδεία διπλωματούχων δυτών,όλες τις βαθμίδες διπλωμάτων των οργανισμών καθώς και ειδικότητες:
1. Κατάδυση γνωριμίας ( DISCOVER SCUBA)
2. Μαθήματα πρώτων βοηθειών
3. Καταδύσεις κάθε μορφής, όπως βαθιές καταδύσεις(-30μ.), καταδύσεις σε τοίχο κ.τ.λ.

Εκτός όμως απ΄ αυτές τις δραστηριότητες οργανώνουμε και διάφορες εκδηλώσεις, όπως καθαρισμό ακτών-βυθού, εξερεύνηση της τοπικής χλωρίδας και πανίδας.

Για την άνεση και την ασφάλεια των πελατών διαθέτουμε, για όσους φέρνουν το δικό τους εξοπλισμό, έναν ξεχωριστό χώρο όπου μπορούν να ξεπλύνουν και να ασφαλίσουν τον εξοπλισμό πριν ή μετά από κάθε κατάδυση έτσι ώστε να αποφεύγεται η άσκοπη μεταφορά αλλά και η αναίτια φθορά του ακριβού αυτού εξοπλισμού

Ημερήσιες Εκδρομές
Καθημερινά οργανώνουμε τουλάχιστον δύο (2) καταδύσεις, αν χρειαστεί ή κατ΄ επιθυμία των πελατών μας οργανώνουμε και τρεις (3) εκδρομές ,κατεβάσει προσφέρουμε καταδύσεις με σκάφος, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις, ειδικότερα αν ο καιρός δε μας το επιτρέπει, οργανώνουμε και καταδύσεις με τα αυτοκίνητα. Κάθε εκδρομή διαρκεί περίπου τρεις ώρες και σ΄ αυτό το χρόνο περιλαμβάνεται η μεταφορά και η κατάδυση.

Ξεκινούμε την πρώτη εκδρομή στις 09:30 και τη δεύτερη στις 15:30. Οι 14 περιοχές που επισκεπτόμαστε προσεγγίζονται με σκάφος, ενώ 2 από αυτές μπορούν να προσεγγιστούν και με αυτοκίνητο. Πριν από κάθε κατάδυση κάνουμε ενημέρωση για το σημείο που θα επισκεφτούμε και χωρίζουμε τις ομάδες ανάλογα με την εκπαιδευτική βαθμίδα και την εμπειρία του κάθε δύτη, οι οποίοι συνοδεύονται πάντα από τους εκπαιδευτές μας (4 συνολικά).

Ανακαλύπτοντας την κατάδυση
Το αγαπημένο μας πρόγραμμα (Κατάδυση γνωριμίας) είναι μια μοναδική εμπειρία για όσους θέλουν να εξερευνήσουν και να απολαύσουν για πρώτη φορά τη μαγεία του υποβρύχιου κόσμου, χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να κάνουν την πλήρη εκπαίδευση. Το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει μία (1) ώρα περίπου θεωρία, μία κατάδυση στην πισίνα και μία κατάδυση στη θάλασσα.

Με αυτόν τον τρόπο σας δίνεται η ευκαιρία να μάθετε όλα όσα χρειάζεστε για να μπορείτε να απολαύσετε την πρώτη κατάδυσή σας με ασφάλεια, ενώ θα συνοδεύεστε ΠΑΝΤΑ από έναν εκπαιδευτή. Κατά τη διάρκεια αυτού του προγράμματος θα μάθετε πολύ σπουδαίες δεξιότητες, τις οποίες θα χρειαστείτε κατά τη διάρκεια της κατάδυσης σας, καθώς και πολύ χρήσιμες πληροφορίες για την υποβρύχια χλωρίδα και πανίδα της Μεσογείου και ειδικότερα της Λευκάδας, όπως μαλακά και σκληρά κοράλλια, διάφορα πολύχρωμα είδη σαλιγκαριών κ.τ.λ.

Γενικά

Δραστηριότητα: Καταδύσεις
Χωρητικότητα: 1 άτομο

Μικρότερη ηλικία: 10 ετών
Duration: 2 ώρες

Βίντεο
Χάρτης

  Διεύθυνση

Νικιάνα, ΤΚ 31100 Λευκάδα, Ελλάδα

Πρόσβαση

- Κοντά σε στάση λεωφορείου

Reviews
Θέλω να ενημερωθώ με email όταν η κριτική μπεί στο site