Νότια Λευκάδα Βασιλική Surf School

Windsurf & Watersports Center

Ιστιοσανίδα

Μάκης Μαργέλης
Δείτε όλες τις καταχωρήσεις
Υπεύθυνος σε: Surf Hotel, Surf School
Γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά

Η σχολή μας στη Βασιλική Λευκάδας, με εκπαιδευτική εμπειρία δεκαετιών και εξοπλισμό σύγχρονο και αξιόπιστο, απευθύνεται σε όλους όσους επιζητούν μια δυνατή θαλάσσια εμπειρία, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Περισσότερα

Παιδιά, αρχάριοι και προχωρημένοι μπορούν να λάβουν μαθήματα και να ενοικιάσουν εξοπλισμό και να αφεθούν με ασφάλεια στη μαγεία της θάλασσας και του παιχνιδιού. Γνωρίστε τις σύγχρονες τάσεις στα θαλάσσια σπορ και επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει.

 

Windsurf Foiling

Το μέλλον της ιστιοσανίδας είναι εδώ! Το ειδικό πτερύγιο που προστίθεται στην κλασική σανίδα του windsurf, δίνει τη δυνατότητα στον αθλητή να ίπταται πάνω από το νερό, ακόμη και σε συνθήκες αδύναμου αέρα, προσφέροντας ευελιξία, ευχαρίστηση και μοναδική αίσθηση ελευθερίας. Σε εμάς μπορείτε να πάρετε τα πρώτα σας μαθήματα ή να ενοικιάσετε τον ειδικό εξοπλισμό.

 

SUP (Stand Up Paddleboarding)

Ο αναβάτης χρησιμοποιεί μεγαλύτερη σανίδα από εκείνη του surf, στέκεται όρθιος ή στα γόνατα και κωπηλατεί με τη βοήθεια ενός κουπιού. Το SUP αποτελεί έναν εξαιρετικά ευχάριστο τρόπο να ασκηθεί κανείς, είτε κωπηλατώντας, είτε απλά κάνοντας γιόγκα και άλλες ασκήσεις πάνω στην ογκώδη, φουσκωτή σανίδα. Η νηνεμία της θάλασσας τις πρωινές ώρες σας προτρέπει να ασκηθείτε με στυλ. Παραδίδονται μαθήματα καθώς και ενοικίαση του εξοπλισμού από τη Σχολή μας. 

 

Wing Foiling

To Wing Foiling είναι η νεότερη και η ταχύτερα αναπτυσσόμενη τάση στα θαλάσσια σπορ. Ο εξοπλισμός αποτελείται από μια σανίδα με ένα πτερύγιο Foil, που επιτρέπει την πτήση πάνω από το νερό, και ένα φτερό που κρατά ο χρήστης στα χέρια του. Εύκολο για όσους έχουν ήδη εμπειρία με windsurfing ή kiteboarding, αποτελεί καλή γυμναστική που μπορεί να λάβει χώρα σε χαμηλούς και υψηλούς ανέμους. Σε εμάς μπορείτε να λάβετε τα πρώτα σας μαθήματα ή να ενοικιάσετε τον ειδικό εξοπλισμό.

 

Beginner Windsurfing

Ο κόλπος της Βασιλικής με τα ρηχά νερά και τον αμμώδη πυθμένα είναι ιδανικός για να έρθετε σε επαφή με το windsurfing. Ζήστε τη μοναδική εμπειρία κλείνοντας τα πρώτα σας μαθήματα στη Σχολή μας και ενοικιάστε τον ειδικό εξοπλισμό που εξασφαλίζει σταθερότητα και ευκολία στα πρώτα σας «βήματα». Με την σωστή καθοδήγηση τίποτε δεν φαντάζει πιο διασκεδαστικό και ευχάριστο!
 

Kids windsurfing

Η Σχολή μας παρέχει μαθήματα και ειδικό εξοπλισμό windsurf μικρότερου όγκου και βάρους για τους νεαρούς αναβάτες που μπορεί να τους εισαγάγει στο άθλημα και να τους απογειώσει μέχρι ένα ανεπτυγμένο επίπεδο. Εμπιστευτείτε την εμπειρία μας και χαρίστε στα παιδιά σας μια αξέχαστη εμπειρία στο νερό!

Γενικά

Δραστηριότητα: Ιστιοσανίδα

Χάρτης
Πήγαινε με εκεί
  Διεύθυνση

Βασιλική, Τ.Κ. 31082, Λευκάδα, Ελλάδα

Πρόσβαση

- Συνιστάται αυτοκίνητο / μηχανή

Η περιοχή

Η ρηχή και αμμώδης θάλασσα της Βασιλικής και οι ιδανικές συνθήκες του αέρα προσφέρουν καθημερινά τη δυνατότητα να έρθετε σε επαφή, να μυηθείτε και να εξασκήσετε επί ώρες τα αθλήματα του surfing.

Κριτικές
Θέλω να ενημερωθώ με email όταν η κριτική μπεί στο site