Fanis Gaitanos

Η Aquarius Yachts προσφέρει διάφορους τύπους σκαφών μαζί με μια μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών και extras:

Ενοικιάσεις χωρίς πλήρωμα – Για τους έμπειρους ιστιοπλόους με το δικό τους πλήρωμα. Η εταιρία μας μπορεί να οργανώσει ναυλώσεις σκαφών που αρχίζει με την προαιρετική υποστήριξη από τα δίκτυα της Αθήνας, Λαυρίου, Σύρου, Κω, Ρόδου, Λευκάδας, Πρέβεζας ή βάσεις ή οποιαδήποτε βάση που ζητούνται με τις παραδόσεις προς τις δύο κατευθύνσεις.

Πλήρωμα των γιοτ – Για όσους προτιμούν ένα είδος πολυτελούς κρουαζιέρας, μια μεγάλη ποικιλία από υψηλής ποιότητας Motor κρουαζιερόπλοια και μεγάλα γιοτ, Παραδοσιακά Σκάφη και καταμαράν πολυτελείας, Ιστιοπλοϊκά είναι διαθέσιμο με την επαγγελματική και διακριτική του πληρώματος, το οποίο φροντίζει για όλες τις ανάγκες πλοήγησης και τις ανάγκες ψυχαγωγίας.
Αυτά τα σκάφη είναι πλήρως εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, όπως κλιματισμό, έγχρωμη τηλεόραση και βίντεο, στερεοφωνικά συστήματα hi-fi και συσκευάζονται με πολλά παιχνίδια νερού, όπως jet ski, ιστιοσανίδα, θαλάσσιο σκι, εξοπλισμό για ψαροντούφεκο και πολλά άλλα.

Πάνω σε ένα σκάφος όπως τα παραπάνω μπορείτε επίσης να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τις υπέροχες στιγμές που μόνο η Ελλάδα μπορεί να προσφέρει.

Πώληση Yacht – Η Aquarius Yachts προσφέρει ένα ευρύ φάσμα για σκάφη που είναι για την πώληση και παρέχει την βοήθεια και τις γνώσεις της για τον τίτλο και τα έγγραφα την επεξεργασία, ώστε οι μελλοντικοί αγοραστές μπορούν να επιλέξουν το καλύτερο σκάφος διατίθεται στην ελληνική αγορά σε πολύ ανταγωνιστική τιμή. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Yacht Management – Η εταιρία μας αναλαμβάνει τη διαχείριση του σκάφους σας. Μπορούμε να αναλάβουμε την διαχείριση των λογιστικών χαρτιών του σκάφους σας καθώς και την προώθηση τσάρτερ για το καλύτερο του ενδιαφέροντός σας, μπορείτε τελικά να καταλήξετε με τη χαρά της ιδιοκτησίας χωρίς τις παρενοχλήσεις.

Σχολή ιστιοπλοΐας – Προσφέρουμε μαθήματα ιστιοπλοΐας στην Ελλάδα, για όλα τα επίπεδα, από απολύτως αρχάριους που δεν έχουν προηγούμενη εμπειρία σε έμπειρους πλοιάρχους των γιοτ. Είτε είστε μόνοι ή με μια ομάδα, μπορείτε να μπείτε σε ένα μάθημα. Ό, τι ανάγκες ή προτιμήσεις έχετε, παρακαλούμε να μας το ζητήσετε και εμείς θα προσπαθήσουμε να βρούμε την ιδανική κατάσταση για εσάς.

Άτομα με ειδικές ανάγκες διακοπές ναυσιπλοΐας – επικοινωνήσετε μαζί μας για περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με το πώς να απολαμβάνουν την ιστιοπλοΐα στην Ελλάδα, παρά τις ειδικές ανάγκες σας σε ένα πλήρως προσαρμοσμένο σκάφος και ένα καλά εκπαιδευμένο πλήρωμα-φροντίδας.

Ειδικές εκδηλώσεις – Πλεύση σε ιδιωτικούς χώρους, μήνας του μέλιτος με κρουαζιέρες, Γενέθλια & επέτειος με ημερήσιες κρουαζιέρες και αφιερώματα ειδικά σε ταξίδια για το Σαββατοκύριακο.

Παρακαλούμε να μας επιτρέψετε το φιλικό προσωπικό μας στην Aquarius Yachts να παρέχουν δωρεάν πληροφορίες έτσι ώστε να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε τις διακοπές σας. Ξεκινήστε τον προγραμματισμό των διακοπών σας με την ανταλλαγή όσο το δυνατόν περισσότερων πληροφοριών μαζί μας για τις επιθυμίες των διακοπών σας και τις ανάγκες μετακίνησης σας. Η εταιρία μας δεν θα μοιραστεί τα στοιχεία σας με οποιοδήποτε τρίτο μέρος εκτός αν σας ζητηθεί και δικαιούνται να το πράξουν χρειάζονται εξουσιοδότηση από εσάς.

Εμείς θα σας στείλουμε ένα πακέτο των διαθέσιμων σκαφών αναψυχής, να σας προμηθεύσει με πληροφορίες χάρτη και πολλές άλλες επιλογές – όλα χωρίς καμία υποχρέωση. Είναι χαρά μας να προγραμματίσετε τις διακοπές σας μαζί μας.

Υπεύθυνος σε:

Aquarius Yachts

Γλώσσες:

Ελληνικά, Αγγλικά

Καταχωρήσεις: