Όμορφη επιχείρηση ενοικίασης σε ένα ορεινό χωριό με ευρύχωρο κήπο και πολύ κοντά στις διάσημες παραλίες της Δυτικής Ακτής
Περισσότερα
Περιτριγυρισμένη από πλούσιο πράσινο σε μια ήσυχη γειτονιά του χωριού Ασπρογερακάτα, αυτή η γοητευτική πολυκατοικία αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για εποχιακές ή μακροχρόνιες ενοικιάσεις, σε βολική τοποθεσία σε κοντινή απόσταση από όλες τις γνωστές παραλίες της Δυτικής Ακτής με τα γαλαζοπράσινα νερά της.
Απλώνεται σε 3 επίπεδα, συμπεριλαμβανομένου ενός ημιωρόφου. Αποτελείται από 7 στούντιο, πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα και ένα διαμέρισμα 60 τ.μ. με ενιαίο χώρο καθιστικού, κουζίνας και τραπεζαρίας, ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο. Το τρίτο επίπεδο περιλαμβάνει ένα ευρύχωρο διαμέρισμα 160 τ.μ. με ενιαίο χώρο καθιστικού, κουζίνας και τραπεζαρίας με τζάκι, 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, ένα δωμάτιο γραφείου και αποθήκη.
Ο εξωτερικός χώρος προσφέρει ιδιωτικό χώρο στάθμευσης 250 τ.μ. και κήπο 350 τ.μ., γεμάτο πράσινο και λουλούδια και πολλά καθιστικά.
Διαθέτει άδεια EOT.
Γενικά
Τύπος ακινήτου: Διαμέρισμα
Εμβαδό χώρου: 353m2
Εμβαδό οικοπέδου: 500m2
Επίπεδα: 3
Όροφος: Ισόγειο
Έτος κατασκευής: 1995
Κατάσταση: Ανακαινισμένο
Διαμονή
Μπάνια: 10
Υπνοδωμάτια: 11
Πέτρου Φίλιππα Πανάγου 18, Τ,Κ 31100, Λευκάδα, Ελλάδα
Πρόσβαση
- Χρειάζεται αυτοκίνητο ή μοτοσυκλέτα
Για να έρθετε πιο κοντά στο όνειρό σας - την δική σας ιδιοκτησία στην όμορφη Λευκάδα – τότε πρέπει να δείτε τα επιλεγμένα ακίνητα του γραφείου μας.
Θάλασσα / Παραλία: 0.27χλμ
Αεροδρόμιο Ακτίου (PVK): 17χλμ
Λιμάνι Ηγουμενίτσας: 95χλμ