Δυτική Λευκάδα Καλαμίτσι Lefkas Land Broker

Kalamitsi Country House

Μονοκατοικία

Δες τον χάρτη
3 υπνοδωμάτια 1 μπάνιο 118m2
Brigitte Karis
Δείτε όλες τις καταχωρήσεις
Υπεύθυνος σε: Lefkas-Landbroker
Γλώσσες: Γερμανικά, Αγγλικά, Ελληνικά

Σπίτι μέσα στο παραδοσιακό χωριό και κοντά σε μερικές από τις πιο διάσημες παραλίες

Περισσότερα

Ένα τυπικό σπίτι στο χωριό σε έναν οικισμό που βρίσκεται στη δυτική ακτή της Λευκάδας, σε άμεση γειτνίαση με τις εντυπωσιακές παραλίες Καβαλικεύτα, Μεγάλη Πέτρα και παραλία Αϊβαλί.

Σε ένα από τα παραδοσιακά σοκάκια, αυτό το σπίτι περιμένει τις τελευταίες σας πινελιές και αναψυκτικά, προκειμένου να σας προσφέρει μια αυθεντική αίσθηση της ζωής του χωριού σε μια ήσυχη γειτονιά. Το μέγεθος του οικοπέδου του ακινήτου είναι 147 τ.μ. και ο χώρος κατοικίας είναι 118 τ.μ. Το ισόγειο που ήταν κάποτε κελάρι διαθέτει έναν ευρύχωρο ανοιχτό χώρο με καθιστικό και κουζίνα, ενώ στο πίσω μέρος του δωματίου υπάρχει ένα ξεχωριστό δωμάτιο που σήμερα χρησιμοποιείται ως αποθήκη. Η εσωτερική σκάλα σας οδηγεί στον πρώτο όροφο, ο οποίος καλύπτεται από ένα μικρό καθιστικό και 3 υπνοδωμάτια. Μέσω μιας πόρτας, έχετε πρόσβαση σε μια βεράντα με πανοραμική θέα στο χωριό και φευγαλέα θέα στο Ιόνιο Πέλαγος. 
 
Μπροστά από το ακίνητο, υπάρχει ένα κομμάτι γης με ερείπια 50 τμ. Το χωριό προσφέρει τις κατάλληλες ανέσεις που αναζητά κάποιος όπως σούπερ μάρκετ και ταβέρνες.

Τεχνικές προδιαγραφές

Γενικά
Τύπος ακινήτου: Μονοκατοικία
Εμβαδό χώρου: 118m2
Εμβαδό οικοπέδου: 197m2
Επίπεδα: 2
Όροφος: Ισόγειο
Κατάσταση: Χρειάζονται επισκευές

Διαμονή
Μπάνια: 1
Υπνοδωμάτια: 3

Διεύθυνση

Πέτρου Φίλιππα Πανάγου 18, Τ,Κ 31100, Λευκάδα, Ελλάδα

Πρόσβαση

- Δεν χρειάζεται αυτοκίνητο

Η περιοχή

Για να έρθετε πιο κοντά στο όνειρό σας - την δική σας ιδιοκτησία στην όμορφη Λευκάδα – τότε πρέπει να δείτε τα επιλεγμένα ακίνητα του γραφείου μας.

Αποστάσεις

Θάλασσα / Παραλία: 0.980χλμ
Αεροδρόμιο Ακτίου (PVK): 17χλμ
Λιμάνι Ηγουμενίτσας: 95χλμ