Τζίμας ΑΕΒΕ

Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων/ Μοτοσυκλετών & Αξεσουάρ

Τζίμας Κωνσταντίνος Γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά

Τα προϊόντα που διαθέτει η ΤΖΙΜΑΣ ΑΕΒΕ καλύπτουν αυτοκίνητα ευρωπαϊκά, ιαπωνικά και κορεατικά σε μια ευρεία γκάμα, όπως και ανταλλακτικά για μοτοσυκλέτες.

Περισσότερα

Στόχος και σκοπός είναι να διαθέτουμε ποιοτικά προϊόντα, σε ανταγωνιστικές τιμές.
Χάρη στα υψηλά ποσοστά πληρότητας, και την οργανωμένη εξυπηρέτηση που προσφέρει η ΤΖΙΜΑΣ ΑΕΒΕ διεκπεραιώνει άμεσα την άριστη ικανοποίηση των πελατών της.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Η εμπορική δραστηριότητα της εταιρείας μας ξεκινά το 1996 με ατομική επιχείρηση εμπορίας ανταλλακτικών του Κου Τζίμα Κωνσταντίνου. Η ραγδαία ανάπτυξη της επιχείρησης και η αλματώδης εξέλιξη στα ανταλλακτικά αυτοκινήτων, μας υποχρέωσαν σε νέες επενδύσεις.

Το 2001 ιδρύθηκε μια νέα εταιρεία η «ΤΖΙΜΑΣ Α.Ε.Β.Ε.».

Το ίδιο έτος κατασκευάστηκαν από την «ΤΖΙΜΑΣ Α.Ε.Β.Ε.», στην πόλη της Πρέβεζας, νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις σύμφωνα με τα νέα πρότυπα των σύγχρονων Ευρωπαϊκών μονάδων, συνολικής έκτασης 1200τ.μ.. Στην συνεχή προσπάθεια για την καλύτερη και πιο γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών μας, το 2005, η ΤΖΙΜΑΣ Α.Ε.Β.Ε., ίδρυσε ένα νέο υποκατάστημα 600 τ.μ. στην πόλη της Άρτας.

Οι εγκαταστάσεις της «ΤΖΙΜΑΣ Α.Ε.Β.Ε.» αποτελούνται από δύο κτίρια. Το κεντρικό κατάστημα βρίσκεται στην Πρέβεζα και καταλαμβάνει έκταση 1200 τ.μ. Το δεύτερο κατάστημα βρίσκεται στην Άρτα και καταλαμβάνει έκταση 600 τ.μ.

Η κατασκευή τους βασίστηκε στα πρότυπα σύγχρονων ευρωπαϊκών μονάδων.

 

 

Χάρτης

  Διεύθυνση

Ανάληψη, Τ.Κ. 481100, Πρέβεζα (πίσω από το LIDL), Ελλάδα