Συντήρηση σκαφών

Επισκευές & Συντήρηση Σκαφών

Σωτήρης Βγενόπουλος Γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά

Το Nydri Marine βρίσκεται στο Νυδρί Λευκάδας και εξειδικεύεται στα ναυτιλιακά είδη. Η εταιρία μας παρέχει και υπηρεσίες για το σκάφος σας και είναι εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος των μηχανών Mercury και Tohatsu.

Περισσότερα

Διαθέτουμε πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο μηχανών θαλάσσης με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και εργαλεία και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό με πολυετή πείρα. Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση, συντήρηση και επισκευή της μηχανής σας, την επισκευή ή αντικατάσταση αξεσουάρ και εξαρτημάτων καθώς και την πλήρη αποκατάσταση ζημιών ή φθοράς στο σκάφος σας. Χρησιμοποιούμε γνήσια ανταλλακτικά, εξαρτήματα και λιπαντικά θαλάσσης όλων των εταιριών στην επιδιόρθωση του σκάφους σας. Διαθέτουμε διαγνωστικό μηχάνημα τελευταίας τεχνολογίας για την ακριβέστερη και άμεση διάγνωση τυχόν προβλημάτων και για την επιβεβαίωση σωστής λειτουργίας του σκάφους σας. Παρέχουμε διόρθωση, ρύθμιση ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών μηχανημάτων μηχανών θαλασσής, αξονικών συστημάτων & ποδιών, υδραυλικών και αποχετευτικών συστημάτων καθώς και την τοποθέτηση ναυτιλιακών αντικειμένων. Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό υφάλων, την επιδιόρθωση ανοξείδωτων ειδών, την επιδιόρθωση γρατζουνιών, το γυάλισμα και την περιποίηση για να επιτύχουμε την μέγιστη διατήρηση του σκάφους σας στην αρχική του κατάσταση. Αναλαμβάνουμε την ανέλκυση και καθέλκυση του σκάφους σας με ιδιόκτητο μέσον, εφόσον δεν διαθέτετε χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Χάρτης

  Διεύθυνση

Νυδρί, Τ.Κ 31084, Λευκάδα, Ελλάδα

Πρόσβαση

- Κοντά σε στάση λεωφορείου
- Συνιστάται αυτοκίνητο / μηχανή

Η περιοχή

Το Nydri Marine βρίσκεται στο Νυδρί Λευκάδας απέναντι από το Γένι. Επισκεφτείτε μας και ενημερωθείτε για όλες τις υπηρεσίες μας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή ερώτηση έχετε. Είμαστε πάντα κοντά σας, 14 ώρες ημερησίως, διαθέσιμοι και πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε!

Αποστάσεις

Θάλασσα / Παραλία: 0.010χλμ
Στάση λεωφορείου: 0.2χλμ
Πόλη Λευκάδας : 17χλμ