Πόλη της Λευκάδας και περίχωρα Λευκάδα The Ionian Project

The Ionian Project / Διαχείριση, Ανάπτυξη και Μεσιτεία Ακινήτων

Διαχείριση Ακινήτων

Δες τον χάρτη
Δημήτρης Πολίτης
Δείτε όλες τις καταχωρήσεις
Υπεύθυνος σε: The Ionian Project, Siora Tanto Rustic Villa, Fairytale Villa, Melissi Villas, Blue Chill Villa
Γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά

Η εταιρία Ionian Project δραστηριοποιείται στην ολοκληρωμένη παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών κατασκευής, διαχείρισης και προώθησης ακινήτων. 

Περισσότερα

Μέσω της εταιρείας μας, επενδυτές και ιδιώτες εξασφαλίζουν a la carte υπηρεσίες για την ικανοποίηση των ιδιαίτερων αναγκών του κάθε ακινήτου. 

Property Management
Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών για την αποτελεσματικότερη προώθηση της επένδυσής σας. Σκοπός μας, να κατανοήσουμε τις ιδιαίτερες πτυχές του κάθε ακίνητου και το όραμα του κάθε ιδιοκτήτη, προσφέροντας έτσι υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών. Στόχος μας, να βρίσκουμε τρόπους να αυξήσουμε το κέρδος του πελάτη, διατηρώντας την ποιότητα της εμπειρίας για τον επισκέπτη.

Development & Construction
Αναλαμβάνουμε με την ομάδα των συνεργατών μας καθολική παροχή υπηρεσιών από την αρχική πρωτότυπη ιδέα έως την ολοκληρωμένη παράδοση του έργου. Κάθε έργο, ανεξαρτήτου μεγέθους αντιμετωπίζεται από την εταιρεία μας με την ίδια αφοσίωση και φροντίδα. Σκοπός μας είναι να προσφέρουμε καινοτόμες ιδέες, φιλικές προς το περιβάλλον, και με απώτερο στόχο τη μέγιστη απόδοση της επένδυσής σας.

Real Estate Services
Μελετάμε τις ανάγκες σας, σχεδιάζουμε στρατηγικά και προσφέρουμε τη βέλτιστη λύση. Μεσολαβούμε, διαχειριζόμαστε και διαπραγματευόμαστε την ενοικίαση ή την αγοραπωλησία βιλών και γης.  Αναλαμβάνουμε αποκλειστικά όλη τη διαδικασία από αρχή έως τέλους, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες, και πάντα σε επικοινωνία με τον πελάτη, με απώτερο σκοπό την εγγύηση πλήρης ικανοποίησης με το αποτέλεσμα. 

Golden Visa
Μέσω του άρτιου δικτύου συνεργατών και νομικών προσώπων, αναλαμβάνουμε αποτελεσματικά τη διεκπεραίωση της όλης διαδικασίας ‘Golden Visa’. Έτσι, αλλοδαποί πολίτες που επιθυμούν να αποκτήσουν ακίνητα στην Ελλάδα αποκτούν άδειες παραμονής για την Ελληνική Επικράτεια, σύμφωνα με τις διατάξεις της ΕΕ (κανονισμός 1030/02, όπως ισχύει). 

Διεύθυνση

Μιαούλη 25 , Γλυφάδα T.K.16675, Aθήνα, Ελλάδα