Επί του παρόντος, η Blue Air χειρίζεται 25 αεροσκάφη τύπου Boeing 737, σειρές 737-300, 737-400, 737-500, 737-700 si 737-800, με χωρητικότητα μεταξύ 120 και 189 επιβατών.

Περισσότερα

Το καλοκαίρι του 2017 παραγγείλαμε 12 αεροπλάνα τύπου Boeing 737 MAX 8, τα οποία θα ενσωματωθούν στο στόλο μας από το Q2, 2019.

Ο στόλος της Blue Air έχει ανακαινιστεί με τα τελευταίας γενιάς καθίσματα Recaro. Οι επιβάτες μπορούν να απολαύσουν ένα από τα πιο ελαφριά καθίσματα με ρυθμιζόμενη πλάτη, ειδικά σχεδιασμένα για χαλάρωση.

Όλες οι επενδύσεις στο στόλο μας στοχεύουν την μείωση της κατανάλωσης καυσίμων και επομένως την μείωση των εκπομπών.

Η Blue Air εκτελεί πτήσεις από το 2004 με ένα άψογο ιστορικό ασφαλείας.

Κύριος στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας αποτελεσματικές και άνετες πτήσεις σε συνθήκες πλήρης ασφάλειας. Διαθέτουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, με σοβαρότητα και επαγγελματικότητα.

Η εταιρεία έχει πιστοποίηση IATA Operational Safety Audit (IOSA) από την International Air Transport Association (IATA) για εξαιρετικά πρότυπα λειτουργίας και είναι πλήρες μέλος IATA.

Το IOSA είναι ένα αναγνωρισμένο, διεθνώς αποδεκτό πρόγραμμα αξιολόγησης, σχεδιασμένο για την αξιολόγηση των λειτουργικών συστημάτων διαχείρισης και ελέγχους των αεροπορικών εταιρειών.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, επαληθεύεται η συμμόρφωση με  πάνω από 900 πρότυπα και πρακτικές που συνιστούνται  για τα λειτουργικά τμήματα της εταιρείας, από την οργάνωση και τη διαχείριση, μέχρι τις λειτουργίες πτήσεων, λειτουργικού ελέγχου πτήσεων, υπηρεσίες  εξυπηρέτησης του αεροσκάφους και των επιβατών στο έδαφος, το φορτίο, την ασφάλεια και την τεχνική συντήρηση των αεροσκαφών.

Διεύθυνση

Άκτιο, Τ.Κ 48100, Πρέβεζα, Ελλάδα

Η περιοχή

Tο Αεροδρόμιο του Ακτίου βρίσκεται στη δυτική πλευρά της Στερεάς Ελλάδας, σε απόσταση 4 χλμ. από την Πρέβεζα και 17 χλμ. από τη Λευκάδα.

Αποστάσεις

Πόλη Λευκάδας : 17χλμ