Ανατολική Λευκάδα Κατούνα Pavezzo Country Retreat

Pavezzo Country Retreat Events

Χώροι Εκδηλώσεων & Αίθουσες Δεξιώσεων

Δες τον χάρτη
Οδυσσέας Χριστοφίδης
Δείτε όλες τις καταχωρήσεις
Υπεύθυνος σε: Pavezzo Country Retreat
Γλώσσες: Αγγλικά, Ελληνικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Τούρκικα

Το Pavezzo, στο χωριό Κατούνα Λευκάδας, μπορεί να οργανώσει διάφορες εκδηλώσεις εταιρικής, όπως συνέδρια και σεμινάρια, ή κοινωνικής φύσης, όπως γάμοι, βαφτίσια κ.α. Η χωρητικότητα του είναι 50-60 άτομα

Περισσότερα

Εταιρικές εκδηλώσεις
Στο παρελθόν, το Pavezzo, έχει επιτυχώς οργανώσει συνέδρια για μεγάλες καταξιωμένες εταιρίες και φορείς. Διοργανώστε και εσείς την εταιρική σας εκδήλωση μακριά από το αγχωτικό περιβάλλον της πόλης και δραπετευστε σε αυτό το ησυχαστήριο της φύσης. Συνδυάστε το με διαμονή σε μια από τις κατοικίες μας.

Κοινωνικές εκδηλώσεις
Οργανώστε τον γάμο των ονείρων σας και μείνετε σε ένα καταπράσινο καταφύγιο. Δυνατότητα γάμου έως και 60 ατόμων στους κήπους του Pavezzo δίπλα στην πισίνα η και στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, “Nove Cento”.

Τέλος, το Pavezzo αγαπάει την τέχνη και το αποδεικνύει. Κατά καιρούς, το Pavezzo φιλοξενεί διάφορες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις (εκθέσεις, συναυλίες κ.α.).

Διεύθυνση

Κατούνα, Τ.Κ 31100, Λευκάδα, Ελλάδα

Πρόσβαση

- Δεν χρειάζεται αυτοκίνητο

Η περιοχή

Στην Ανατολική πλευρά του νησιού, στην πλαγιά ενός λόφου με θέα την θάλασσα, βρίσκεται το χωριό Κατούνα. Στη δεκαετία του 1950, η Κατούνα σχεδόν εγκαταλείφθηκε από τους κατοίκους της καθώς η απόσταση από την θάλασσα, 3 χλμ, δυσκόλευε τότε στη νέα τους ασχολία, την αλιεία. Αυτή η εγκατάλειψη είχε σαν αποτέλεσμα να διατηρηθεί ανέπαφο, το παραδοσιακό ύφος του χωριού και καθώς τις τρεις τελευταίες δεκαετίες πολλά από τα σπίτια του έχουν αγοραστεί από νέους ιδιοκτήτες, ξαναζωντάνεψε και ξαναπήρε σιγά σιγά την παλιά του μορφή. Το χωριό έχοντας 50 περίπου μόνιμους κατοίκους, μια παλιά ταβέρνα και 14 καταλύματα που μπορούν να φιλοξενήσουν περίπου 50 επισκέπτες αποτελεί ιδανικό προορισμό για αυτόν που πηγαίνει διακοπές και θέλει να επιστρέψει σπίτι του ήρεμος και ξεκούραστος. Αν κάποιος πάλι θέλει πιο έντονη ζωή και διασκέδαση, το κοσμοπολίτικο Νυδρί και η χώρα της Λευκάδας με τα εστιατόρια, bars και clubs απέχουν 15 χλμ και 7 χλμ αντίστοιχα.

Πως θα μας βρείτε
Μόλις φτάσετε στην πόλη της Λευκάδας, θα κατευθυνθείτε προς τον δρόμο που οδηγεί νότια στο Νυδρί. Υπάρχουν πινακίδες που σας βγάζουν από την πόλη. Περίπου 5 χλμ έξω από την πόλη της Λευκάδας θα διασχίσετε την περιοχή Λυγιά, όπου υπάρχει η διασταύρωση, δεξιά, που θα σας φέρει στο χωριό Κατούνα.