Ηπειρωτική Ριβιέρα και κοντινές περιοχές Ιωάννινα Alpine Zone

Ράφτινγκ: εξερευνήστε τις ομορφιές της Ηπείρου

Ράφτινγκ

Δες τον χάρτη
Αχιλλέας Παπαευθυμίου
Δείτε όλες τις καταχωρήσεις
Υπεύθυνος σε: Alpine Zone
Γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά

Το rafting ως ένα από τα πλέον διαδεδομένα extreme sports των τελευταίων ετών είναι ικανό να προσφέρει συγκινήσεις ανεπανάληπτές, εμπειρίες μοναδικές και αναμνήσεις που αξίζει να έχετε.

Περισσότερα

Η Αλπική Ζώνη είναι πιστοποιημένο γραφείο με ISO 9001:2000 και μέλος της IRF (Παγκόσμια Ομοσπονδία Rafting). Καθημερινά υλοποιούμε υπαίθριες δραστηριότητες, αναλαμβάνουμε αθλητικές – πολιτιστικές εκδηλώσεις, συνεργαζόμενοι με δήμους, κοινότητες και άλλους φορείς και δημιουργούμε εταιρικά προγράμματα, προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις τις κάθε εταιρείας. Η Αλπική Ζώνη απαρτίζεται από μία πλειάδα έμπειρων συνεργατών σε όλες τις δραστηριότητες. Οι συνεργάτες είναι πτυχιούχοι Τμημάτων Φυσικής Αγωγής ή εξαιρετικά έμπειροι στον τομέα τους. Η εμπειρία της Αλπικής Ζώνης και τα ενθουσιώδη σχόλια των πελατών μας είναι εγγύηση ότι η κάθε εξόρμησή σας με τους ανθρώπους μας θα αποτελεί μία μοναδική, ευχάριστη και ασφαλή εμπειρία. Όλες οι δραστηριότητες της Αλπικής Ζώνης πραγματοποιούνται στο οροπέδιο Ιωαννίνων, τον Εθνικό Δρυμό Βίκου – Αώου, τον ορεινό όγκο Τύμφης, τα Ζαγοροχώρια, τον Εθνικό δρυμό Βάλια Κάλντα, τη Βασιλίτσα, τον ορεινό όγκο Σμόλικα, τα Αθαμανικά όρη. Ελάτε να γνωρίσετε τη μαγευτική Ήπειρο, μέσα από τα προγράμματα αναψυχής της Αλπικής Ζώνης. Είμαστε σίγουροι ότι η εμπειρία σας αυτή θα είναι μοναδική.

Λανθάνουν όσοι φαντάζονται ότι το rafting προσφέρεται μόνο για τους επαγγελματίες ή ανθρώπους με πολύ καλή φυσική και μυϊκή κατάσταση. Το πλήθος των διαδρομών που έχουμε επιλέξει είναι  κλιμακωτής δυσκολίας ούτως ώστε να αποτελεί ιδανική επιλογή τόσο για αρχάριους που θα ήθελαν να γευτούν την συναρπαστική αυτή εμπειρία όσο και να αποτελέσει πρόκληση για τους μυημένους του αθλήματος.

Το Rafting ενδείκνυται για τον λάτρη του υγρού στοιχείου που θέλει να γευτεί τη μαγεία της φύσης θαυμάζοντας συνάμα τοπία που κόβουν την ανάσα και συναντώντας μνημεία της αξιοσημείωτης πολιτισμικής μας κληρονομιάς. 

 

Γενικά

Δραστηριότητα: Ράφτινγκ
Χωρητικότητα: 7 άτομα

Μικρότερη ηλικία: 2 ετών
Διάρκεια: 3:00 ώρες

Διεύθυνση

Χρυσοστόμου Σμύρνης 1, Τ.Κ. 45332, Ιωάννινα

Η περιοχή

Το Alpine Zone βρίσκεται στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων.

Αποστάσεις

Πόλη Λευκάδας : 127χλμ

Κριτικές
Θέλω να ενημερωθώ με email όταν η κριτική μπεί στο site