Νότια Λευκάδα Βασιλική Lefkas Realty

Δενδρόκηπος δίπλα στο χωριό Βασιλική

Αγροτεμάχιο

Δες τον χάρτη
Κωνσταντίνος Πολίτης
Δείτε όλες τις καταχωρήσεις
Υπεύθυνος σε: Lefkas Realty
Γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά

Περιβόλι 2000 τμ με οικοδομήσιμο 190 τμ σε απόσταση 500 μέτρων από το χωριό Βασιλική.

Περισσότερα

Λίγο έξω από το γραφικό ψαροχώρι της Βασιλικής μπορείτε να βρείτε αυτή την υπέροχη γη. Βρίσκεται στα νότια του νησιού, ακριβώς στην άκρη των ορίων της πόλης της Βασιλικής. Το οικόπεδο απέχει λιγότερο από ένα λεπτό οδικώς από τον κεντρικό δρόμο της αμμώδους παραλίας του κόλπου της Βασιλικής που οδηγεί επίσης στο Πόρτο Κατσίκι μετά από 20 λεπτά με το αυτοκίνητο. Η τοποθεσία του οικοπέδου, συνδυάζει μια κοντινή απόσταση με τα πόδια από το χωριό Βασιλική και την αμμώδη παραλία, ενώ βρίσκεται εκτός των κύριων διαδρομών και των τουριστικών αξιοθέατων. Ένα εξαιρετικό μέρος για την κατασκευή μιας βίλας για ήρεμες και ξεκούραστες διακοπές.

Τεχνικές προδιαγραφές

Γενικά
Τύπος: Αγροτεμάχιο
Εμβαδό οικοπέδου: 2000m2

ΠΑΡΟΧΈΣ
  • Άρτιο
  • Οικοδομήσιμο
  • Παροχή νερού
  • Ηλεκτρικό ρεύμα
  • Δρόμος με άσφαλτο
ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΌΣ
  • Νότος
Διεύθυνση

Βασιλική, Απολλώνιοι, Λευκάδα

Πρόσβαση

- Χρειάζεται αυτοκίνητο ή μοτοσυκλέτα
- Κοντά σε στάση λεωφορείου

Η περιοχή

Η Βασιλική (ιστορικά γνωστή ως Βοϊβόδα) είναι ένα παραλιακό χωριό του νομού Λευκάδος, στην Ελλάδα και το νοτιότερο τμήμα του νησιού. Έχει μόνιμο πληθυσμό 395 κατοίκους σύμφωνα με την απογραφή του 2011. Αποτελεί γνωστό τουριστικό θέρετρο και λιμάνι του νομού. Απέχει περίπου 22 χλμ. ΝΔ. από το Νυδρί και 38 χλμ. Ν.-ΝΔ. από την πόλη της Λευκάδας. Το λιμάνι της φιλοξενεί κυρίως επαγγελματικά και ιδιωτικά πλοία αναψυχής, μικρά σκάφη, επαγγελματικά αλιευτικά και ημερόπλοια.

Από τη Βασιλική ξεκινούν τα τουριστικά σκάφη για τις παγκοσμίως διάσημες παραλίες Πόρτο Κατσίκι και Εγκρεμνοί, που βρίσκονται σε μια απομονωμένη τοποθεσία στα νοτιοδυτικά του νησιού και είναι αρκετά πιο δυσπρόσιτες από τη στεριά. Για την περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη του χωριού πραγματοποιούνται έργα αναβάθμισης του λιμανιού, που θα επιτρέψουν τον ελλιμενισμό περισσότερων σκαφών μεγάλου εκτοπίσματος.

Αποστάσεις

Θάλασσα / Παραλία: 0.5χλμ
Στάση λεωφορείου: 0.5χλμ
Σούπερ μάρκετ: 0.5χλμ
Φούρνος: 0.5χλμ
Εστιατόριο: 0.5χλμ
Πόλη Λευκάδας : 35χλμ
Αεροδρόμιο Ακτίου (PVK): 57χλμ
Λιμάνι Ηγουμενίτσας: 155χλμ