Κωνσταντίνος Πολίτης

Στη Lefkas-Realty είμαστε ειδικοί στο ελληνικό Real Estate. Παρέχουμε μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών realty και συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Ένας μεγάλος αριθμός περιοχών στη Λευκάδα έχουν εκπληκτική φυσική ομορφιά. Είναι το όνειρό μας ότι πολύ περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να απολαύσουν τα ψυχαγωγικά οφέλη που προσφέρει το νησί μας. Από το 2010 εργαζόμαστε για να κάνουμε πολλά αξιόλογα μέρη στο νησί διαθέσιμα στους πελάτες μας, παρέχοντας τη μεγαλύτερη επιλογή ακινήτων σε όλες τις γεωγραφικές περιοχές της Λευκάδας.

Ανεξάρτητα από το αν προτιμάτε τις υπέροχες παραλίες της Δυτικής Ακτής, τους γραφικούς κόλπους του Νότου ή τον άνετο οικισμό της Ανατολικής Ακτής – η Λευκάδα είναι ένα νησί θησαυρού! Εργαζόμαστε με την υψηλότερη δέσμευση και ακεραιότητα που σας υποστηρίζει σε όλα τα βήματα από την εύρεση της γης των ονείρων σας έως το κράτημα του κλειδιού του τέλειου σπιτιού σας. Είναι χαρά μας να μοιραστούμε μαζί σας τις συνδέσεις μας με τους υψηλότερους καταρτισμένους επαγγελματίες σε κάθε συγκεκριμένο τομέα καθ ‘όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

Η υψηλότερη πρόθεσή μας είναι η μεγαλύτερη ικανοποίησή σας.

Υπεύθυνος σε:

Lefkas Realty

Γλώσσες:

Ελληνικά, Αγγλικά

Καταχωρήσεις: