Κωνσταντίνος Πολίτης
Δείτε όλες τις καταχωρήσεις
Υπεύθυνος σε: Lefkas Realty
Γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά

LefkasRealty σας καλωσορίσει στην Λευκάδα με τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας στην Κτηματομεσιτική αγορά της Λευκάδας.

Περισσότερα

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους συμβούλους ακινήτων, πολιτικούς μηχανικούς και αρχιτέκτονες έχοντας σαν στόχο τον εκσυγχρονισμό της αντίληψης σε ό,τι αφορά την εκτίμηση, αγορά, πώληση, ενοικίαση, εμπορικών και οικιστικών (residential) ακινήτων.

Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη πωλητών και αγοραστών, με την μακροχρόνια και συνεπή παρουσία μας, διατηρούμε την πρώτη θέση στην προτίμηση τους, έχοντας το πλουσιότερο αρχείο διαθέσιμων ακινήτων. Στόχος μας η προσφορά υψηλού επιπέδου κτηματομεσιτικών υπηρεσιών, έχοντας ως αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον των πελατών μας.

Προσφέρουμε δωρεάν εκτιμήσεις για τους πωλητές και δωρεάν προσωπική διαβούλευση αναζήτηση ακινήτου στους αγοραστές.

Συμβουλευτική
Γνωρίζοντας πολύ καλά την τοπική αγορά και το ελληνικό δίκαιο, σας προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα συμβουλευτικών υπηρεσιών με έμφαση στη χρηματοδότηση και τη διαχείριση επενδυτικών έργων.

Βρίσκοντας το κατάλληλο ακίνητο
Προσφέρουμε βοήθεια και συμβουλές σχετικά με την περιοχή. Όχι μόνο η τοποθεσία και το μέγεθος των ακινήτων ποικίλλουν, αλλά και στη Λευκάδα τα τοπία και η ατμόσφαιρα διαφέρουν πολύ και θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι θα βρείτε το ακίνητο με το οποίο θα είστε πραγματικά ικανοποιημένοι.

Βοήθεια στη νομική διαδικασία
Προχωρώντας προσεκτικά σε κάθε βήμα της διαδικασίας αγοράς του επιλεγμένου ακινήτου σας, σας βοηθάμε προσωπικά καθώς και σας παρουσιάζουμε στην ομάδα μας αξιόπιστων τοπικών επαγγελματιών σε κάθε συγκεκριμένο τομέα: δικηγόροι, συμβολαιογράφοι και ασφαλιστικές εταιρείες.

Κατασκευές
Προχωρώντας στο σχεδιασμό και την κατασκευή του έργου των ονείρων σας, έχουμε στην ομάδα μας τους πιο εξειδικευμένους και αναγνωρισμένους αρχιτέκτονες, μηχανικούς και κατασκευαστές στο νησί, παρέχοντας σας ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης για να κρατήσετε το κλειδί στο χέρι σας.

Συντήρηση / ενοικίαση
Για να μην αφήσετε ποτέ την περιουσία σας χωρίς παρακολούθηση, αν χρειαστεί ταξιδεύετε στο εξωτερικό, σας προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα συντήρησης από τους αφοσιωμένους και αξιόπιστους επαγγελματίες τεχνικούς μας. Εάν η εποχιακή ενοικίαση σας ενδιαφέρει, σας προσφέρουμε την υψηλότερη εξειδικευμένη υπηρεσία από την ομάδα μας πιστοποιημένων τουριστικών φορέων, παρέχοντας άριστη διαχείριση ακινήτων και προσεκτικό χειρισμό.

Πώληση ακινήτου
Τέλος, αν κάποια μέρα θέλετε να πουλήσετε το ακίνητό σας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να κάνουμε ό, τι μπορούμε για να εξομαλύνουμε τη διαδικασία και να διαπραγματευτούμε σταθερά ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Διεύθυνση

Λόρδου Βύρωνα 16,Τ.Κ 31100, Λευκάδα, Ελλάδα

Πρόσβαση

- Κοντά σε στάση λεωφορείου

Η περιοχή

Το Lefkas Realty βρίσκεται στο κεντρο της πόλης της Λευκάδας, 20 μέτρα απο την Πλατεία Αγίου Μηνά