Πόλη της Λευκάδας και περίχωρα Λευκάδα Ομοσπονδία Συλλόγων Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Δωματίων Λευκάδας

Ομοσπονδία Συλλόγων Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Δωματίων Λευκάδας

Οργανισμοί Κοινής Ωφέλειας

Δες τον χάρτη

 Η Ομοσπονδία ιδρύθηκε το 1996 με στόχο να οργανώσει και να προβάλει τα τουριστικά καταλύματα του κλάδου αλλά και το νησί της Λευκάδας ως τουριστικό προορισμό.

Περισσότερα

Αμέτρητοι είναι οι λόγοι που σας καλούν στο νησί μας:

Γιατί είναι το μοναδικό νησί με την ευκολότερη πρόσβαση. 
Με την ολοκλήρωση της Εγνατίας οδού και την υποθαλάσσια σήραγγα Πρέβεζας - Ακτίου εξυπηρετούνται οι επισκέπτες από τη Μακεδονία, τη Θράκη και την Θεσσαλία. Η διάρκεια του ταξιδιού Θεσσαλονίκη - Λευκάδα περιορίστηκε σε 4 ώρες. 
Η γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου και η παράκαμψη Αγρινίου (τμήμα της Ιόνιας οδού) συντόμευσε κατά πολύ το χρόνο πρόσβασης από τη νότια και Νοτιοανατολική Ελλάδα (Αθήνα, Πάτρα κλπ.). 
Η πλωτή γέφυρα του νησιού το καθιστά γενικότερα προσβάσιμο για τον επισκέπτη, από οποιοδήποτε μέρος και αν έρχεται, ενώ ταυτόχρονα ο επισκέπτης κερδίζει χρόνο και χρήματα γιατί δεν επιβαρύνεται με έξοδα φέρρυ - μπόουτ.

Γιατί είναι κοντά στο μεγάλο Διεθνές Αεροδρόμιο Ακτίου και στα λιμάνια Ηγουμενίτσας και Πατρών που αποτελούν τις μεγαλύτερες πύλες εισόδου από τη δυτική και κεντρική Ευρώπη. 

Γιατί οι παραλίες του νησιού (Πόρτο Κατσίκι, Εγκρεμνοί, Κάθισμα, Αγιοφύλλι, Γύρα, κλπ) είναι από τις πιο όμορφες της Μεσογείου.

Γιατί έχει τα Πριγκιπονήσια, ένα καταπληκτικό σύμπλεγμα νησίδων απέναντι από το Νυδρί.

Γιατί είναι ένα νησί πασίγνωστο για τη καταπράσινη φύση του, τον πολιτισμό του, την παράδοση του και τους ανθρώπους του.

Διεύθυνση

Ούλωφ Πάλμε, Τ.Κ 31100, Λευκάδα, Ελλάδα

Πρόσβαση

- Δεν χρειάζεται αυτοκίνητο

Η περιοχή

Η Ομοσπονδία Συλλόγων Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Δωματίων Λευκάδας βρίσκεται στην πόλη της Λευκάδας.