Ανατολική Λευκάδα Νυδρί Dioni travel

Ημερήσιες κρουαζιέρες

Ταξιδιωτικά Γραφεία

Δες τον χάρτη
Αναστασία Κατωπόδη
Δείτε όλες τις καταχωρήσεις
Υπεύθυνος σε: Dioni Travel
Γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά

Ημερήσιες κρουαζιέρες στις πιο διάσημες παραλίες της Λευκάδας και στα κοντινά νησιά.

Περισσότερα

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ-ΙΘΑΚΗ-ΜΕΓΑΝΗΣΙ-ΣΚΟΡΠΙΟ

Πρώτη στάση για μπάνιο στις ομορφότερες και πιο φημισμένες παραλίες του Ιονίου ΠΟΡΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ & ΕΓΚΡΕΜΝΟΙ. Επόμενη στάση το μαγευτικό ΦΙΣΚΑΡΔΟ, παραμονή και χρόνος ελεύθερος για καφέ και βόλτα. Μεσημεριανό μπάνιο στην παραλία Αφάλες στην  ΙΘΑΚΗ. Αξέχαστη η εμπειρία που θα νιώσετε όταν το πλοίο μπαίνει μέσα στο ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ- ΜΕΓΑΝΗΣΙ για φωτογραφίες. Ακολουθεί περιήγηση γύρω από τα τρία νησιά του Ωνάση με ξενάγηση και απογευματινό μπάνιο στον ΣΚΟΡΠΙΟ και ΜΑΔΟΥΡΗ το νησί του μεγάλου μας ποιητή Αριστοτέλη Βαλαωρίτη.

Ανάχ. : 09.45,  Επιστ. :  18.30

ΜΕΓΑΝΗΣΙ- ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπάνιο στην ΣΠΗΛΙΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ, επίσκεψη 1.30 ώρα στο παραδοσιακό γραφικό χωριό ΣΠΑΡΤΟΧΩΡΙ- ΜΕΓΑΝΗΣΙ, 2 ώρες για κολύμπι και χαλάρωση με BBQσε μια παρθένα μαγευτική παραλία, περιήγηση και μπάνιο στο παραδεισένιο νησί ΣΚΟΡΠΙΟ του Ωνάση.

Ανάχ. : 09.30,  Επιστ. :  17.30

ΕΓΚΡΕΜΝΟΙ, ΠΟΡΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ, ΑΓΙΟΦΥΛΛΙ / ΚΟΚΚΙΝΟ ΒΡΑΧΟ/ ΛΑΚΚΑ

Μια αξέχαστη κρουαζιέρα στις 3 πιο διάσημες παραλίες του νησιού, Εγκρεμνοί- Πόρτο κατσίκι- Αγιοφύλι ή Κόκκινο Βράχο ή Λάκκα. Ατέλειωτο μπάνιο στα κρυστάλλινα νερά 2 ώρες Εγκρεμνοί, 1 ώρα Π.Κατσίκι και 1 ώρα Αγιοφύλι ή Κόκκινο Βράχο ή Λάκκα.

Ανάχ. : 09.30 ,  Επιστ.:  17.30

URANIA ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΜΕ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟ

Είστε έτοιμοι για μια περιπλάνηση διαφορετική; Σαλπάρετε μαζί μας για ένα ταξίδι ιδιαίτερο, μια ημέρα ξεχωριστή και αξέχαστη! Με το ιστιοφόρο URANIA θα πλεύσουμε από παραδεισένιους ορμίσκους σε ονειρικές παραλίες, βάζουμε πλώρη για την θρυλική σπηλιά του Παπανικολή, το καυτό μεσημεράκι θα δροσιστούμε στα σμαραγδένια νερά της Ατόκου ή στο φημισμένο Ασπρογυάλι του Καλάμου. Ανοίγοντας πανιά θα βρεθούμε για τις απογευματινές μας βουτιές στο Βόρειο ή Νότιο Μεγανήσι, κάθε στάση θα συνοδεύεται από υπέροχες γεύσεις.

Αναχ. :  10.00,  Επιστ.:  18.00

ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ ΝΗΣΙΑ

Το κομψό δικάταρτο ιστιοφόρο M/SCHRISTINAπροσφέρει καθημερινά κρουαζιέρα στα όμορφα νησάκια Καστό και Κάλαμο. Μπορείτε να κάνετε ηλιοθεραπεία, να χαλαρώσετε αυτά τα μικρά νησάκια στα ανοικτά της ανατολικής ακτής της Λευκάδας. Αυτή η υπέροχη κρουαζιέρα προσφέρει κολύμπι με αναπνευστήρα στα κρυστάλλινα νερά, επίσκεψη σε παραδοσιακά χωριουδάκια, εν πλω ξαπλώστρες για επιπλέον χαλάρωση και άνεση. Όλα αυτά συνδυάζονται με την περίφημη φιλοξενία που παρέχεται στο σκάφος, φαγητό και ποτά.

Αναχ. 09.15,  Επιστ. 18.00

ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΤΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ

Καθημερινές ναυλώσεις ιστιοπλοϊκού με ή χωρίς Skipper.

Ναύλωση χωρίς Skipper- ένας φανταστικός τρόπος να εξερευνήσετε την περιοχή.

Εάν έχετε δίπλωμα Skipper( έχετε δικό σας σκάφος), τότε είστε ευπρόσδεκτοι να νοικιάσετε ένα από τα σκάφη μας για την ημέρα. Στην αρχή της ημέρας, θα λάβετε μια πλήρη ενημέρωση από έναν κυβερνήτη για το πού να πάτε και τοπικές πληροφορίες για τον καιρό. Τα καύσιμα και η ασφάλιση περιλαμβάνονται στην τιμή.

Δεν είστε σίγουροι αν έχετε αρκετή εμπειρία;

Επανεκπαίδευση διαθέσιμη με την ώρα ή την ημέρα.

Αναχ. 09.30,  Επιστ. 18.00

Ναύλωση με Skipper- μια καταπληκτική εισαγωγή στην Ιστιοπλοϊα

Αν έχετε λίγη εμπειρία της ιστιοπλοΐας, αλλά θα θέλατε να απολαύσετε την ελευθερία να εξερευνήσετε τα νησιά σε ένα πολύ δικό σας ιδιωτικό ιστιοπλοϊκό, τότε μια ναύλωση με skipper θα σας προσφέρει ακριβώς αυτό και πολλά περισσότερα! Είτε θέλετε να καθίσετε και να χαλαρώσετε, ή θα θέλατε μια εμπειρία από ιστιοπλοΐα, ο skipper σας έχει την τοπική γνώση και την εμπειρία για να σας δείξει τα σχοινιά και να σας ταξιδέψει στα καλύτερα μέρη του Ιονίου.

Αναχ. 09.30,  Επιστ. 18.00

Διεύθυνση

Νυδρί, Τ.Κ 31084, Λευκάδα, Ελλάδα

Πρόσβαση

- Κοντά σε στάση λεωφορείου

Η περιοχή

To Dioni Travel είναι γραφείο γενικού τουρισμού και ναυτικό πρακτορείο, το οποίο εδρεύει στον κεντρικό δρόμο του Νυδριού και λειτουργεί από το 2011

Αποστάσεις

Πόλη Λευκάδας : 17χλμ